Έλαβε τέλος το... θρίλερ με Ευαγγελάτο!

21.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τους τελευταίους δύο μήνες (μη σου πω και περισσότερο) ένα από τα θέματα που μας απασχολούσαν τηλεοπτικά ήταν και η ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Ευαγγελάτου με τον ΑΝΤ1. Ειδικά, τις τελευταίες μέρες που ο καιρός περνούσε και ο anchorman
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τους τελευταίους δύο μήνες (μη σου πω και περισσότερο) ένα από τα θέματα που μας απασχολούσαν τηλεοπτικά ήταν και η ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Ευαγγελάτου με τον ΑΝΤ1. Ειδικά, τις τελευταίες μέρες που ο καιρός περνούσε και ο anchorman δεν έλεγε να βάλει τη τζίφρα του, η ιστορία της ανανέωσης εξελισσόταν σε... θρίλερ. Ταν ταν. Οι φήμες, δε, φούντωναν και τα σενάρια που ήθελαν τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν, έδιναν κι έπαιρναν.

Και στη μέση, η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία επίσης δεν υπέγραφε με το κανάλι. Θρίλερ, σου λέω αγαπημένε μου. Αλλά όλα αυτά πήραν τέλος, αφού το ζευγάρι μέσα στο Σαββατοκύριακο υπέγραψε γι άλλα δύο χρόνια με τον ΑΝΤ1. Ε όχι, τίποτε δεν είναι τυχαίο. Και βγαίνει το κανάλι με δελτίο Τύπου και ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ευαγγελάτο. Να τη διαβάζεις και να σε παίρνουν τα κλάματα, που υπάρχουν τόσο ωραίες και αρμονικές επαγγελματικές σχέσεις.

«Ο έμπειρος δημοσιογράφος θα διατηρήσει τις ίδιες αρμοδιότητες που είχε μέχρι σήμερα» αναφέρει το δελτίο και μέχρι εδώ όλα καλά. Το κάψιμο του εγκεφάλου (σε περίπτωση που είχες παρακολουθήσει την ιστορία με την ανανέωση από την αρχή) έρχεται λίγο παρακάτω. «Με την ανανέωση του συμβολαίου τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και ο Νϊκος Ευαγγελάτος επισφραγίζουν την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία τους και κοινή οπτική για το προφίλ της ενημέρωσης του σταθμού». Μάλιστα. Κι αφού υπήρχε τέτοια ταύτιση, μία άψογη συνεργασία και τόση αγάπη γιατί εδώ και δύο μήνες δεν υπέγραφαν αθόρυβα την ανανέωση; Τόσα τηλεοπτικά έχουμε στο μυαλό μας, έπρεπε να μας απασχολεί και του Ευαγγελάτου; Και της Τατιάνας; Γιατί, σίγουρα θα μας αποσταλεί και δελτίο αγάπης του καναλιού με την Στεφανίδου.