Και πάλι μόνος ο Νίκος Αλιάγας!

03.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κοροΐδο στο κλουβί». Γι’ ακόμη μία φορά ο Νικος Αλιάγας... άδει την «κανάρα» και μετά τον χωρισμό του με την Γιώτα Τριγώνη πάει γι’ άλλα. Αν έχεις κάποια ελεύθερη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κοροΐδο στο κλουβί». Γι’ ακόμη μία φορά ο Νικος Αλιάγας... άδει την «κανάρα» και μετά τον χωρισμό του με την Γιώτα Τριγώνη πάει γι’ άλλα. Αν έχεις κάποια ελεύθερη γνωστή, μπορείς να τη συστήσεις στον παρουσιαστή, αφού επιμένει ελληνικά! Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, αλλά πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν είναι μαζί.

Και όπως λέγεται, ο Αλιάγας ήταν εκείνος που αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους, που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα. Και το κυριότερο από αυτά δεν ήταν άλλη από την απόσταση. Το ζευγάρι όσο κι αν προσπάθησε να διευκολύνει την κατάσταση αυτή με συνεχή ταξίδια, δε τα κατάφερε. Γιατί, όπως και να το κάνουμε δεν είναι Παγκράτι - Κολιάτσου το Αθήνα - Παρίσι.

Και μπορεί, επίσης, να καταλάβει κάποιος ότι η απόσταση φέρνει κι άλλα προβλήματα και παρεξηγήσεις. Και μάλλον αυτό συνέβη και στην περίπτωση τους. Πάντως, ο Αλιάγας το καλοκαίρι θα το περάσει, όπως κάθε χρόνο στην Ελλάδα.