Όταν η Βίσση πήγε στον Θέμο!

01.07.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας η Άννα Βίσση επέστρεψε με μια τηλεοπτική εμφάνιση. Και όχι αυτή τη φορά η «Απόλυτη» δεν επέλεξε να εμφανισθεί στο Νίκο Χατζηνικολάου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας η Άννα Βίσση επέστρεψε με μια τηλεοπτική εμφάνιση. Και όχι αυτή τη φορά η «Απόλυτη» δεν επέλεξε να εμφανισθεί στο Νίκο Χατζηνικολάου (η Έλλη Στάη δεν είναι στην τηλεόραση), αλλά στον Θέμο Αναστασιάδη. Εξάλλου, η νέα «προχώ» Βίσση με τον L.A. αέρα που διαθέτει, δεν θα μπορούσε παρά να κάνει μία πιο ροκ εμφάνιση. Και το «Όλα 9» ήταν η καλύτερη επιλογή για εκείνη.

Και το καταλάβαμε στις δύο ώρες που παρακολουθήσαμε τη συνέντευξη. Βέβαια, δεν κατάλαβα το εξής: ο αέρας του L.A. έχει κάτι από Νίκο Καρβέλα; Γιατί, αγαπημένε μου πίστεψε με, αν η Βίσση είχε τα γκρίζα μαλλιά του, θα έλεγα ότι στο «Όλα» είχε πάει εκείνος. Ίδιες κινήσεις, ίδιο ύφος, ίδια εκφορά του λόγου (με πάρα πολλά greeklish από την αοιδό) και κυρίως ίδια βωμολοχία. Ειδικά, όταν στην παρέα προστέθηκε η Πατρίσια Φιλντ, η «Απόλυτη» ξεσάλωσε. Κι αναρωτιόμουν αν στο παρελθόν, την είχαμε ακούσει να μιλάει έτσι.

Oh my God, never. Η σταρ Βίσση πρόσεχε αρκετά πώς θα μιλήσει, ενώ με τον τρόπο της φρόντιζε να μας υπενθυμίζει ότι έχει τελειώσει και μία Νομική. Τώρα, με τα greeklish της απλά μάς υπενθυμίζει ότι τα τελευταία χρόνια κάνει Αμερική. Η Καλομοίρα περισσότερα ελληνικά μιλάει. Καλά, δεν το συζητώ για Μάρω Λύτρα. Η Νομική πάει περίπατο. Η «Απόλυτη» προσπαθούσε να θυμηθεί... «πώς το λέτε εδώ στο Ελλάντα». OMG.

Εντάξει, η Βίσση είχε και πολλές καλές στιγμές στη συνέντευξη. Και μάλιστα συγκινητικές. Ειδικά, όταν αναφέρθηκε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, τότε που οικογενειακώς εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα από την Κύπρο για να κυνηγήσει η μικρή Αννούλα το όνειρο της στο τραγούδι. Μίλησε για την πρώτη φορά που άκουσε τραγούδι της σε βινύλιο (ναι σε βινύλιο και δεν θέλω σχόλια), ενώ τρεις φορές ξεστόμισε τη λέξη «Νταλάρας» και όχι αυτή δεν συνοδευόταν από τη γνωστή λέξη.... Πουφ.

Μάλιστα, η Βίσση αποκάλυψε ότι ζήτησε να πάει στην Minos επειδή εκεί ήταν ο Γιώργος Νταλάρας. Η αοιδός μίλησε και για τη σχέση της με την κόρη της, Σοφία και, αγαπημένε μου, είχε τα κότσια να παραδεχτεί ότι δεν υπήρξε η καλύτερη μάνα αν και τώρα οι σχέσεις τους είναι οι καλύτερες και περνάει πολύ χρόνο μαζί της. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι δεν θα εγκατέλειπε την καριέρα της για κανέναν, αλλά αν γύριζε το χρόνο πίσω θα έκανε καλύτερο καταμερισμό χρόνου όσο αφορά την κόρη της.