Τι έγινε στη συνάντηση Βίσση - Βανδή!

25.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολύς λόγος για το τίποτα έγινε τελικά τις προηγούμενες μέρες με το που κυκλοφόρησε δηλαδή το νέο ότι η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή θα βρεθούν μαζί στα βραβεία του MAD. Αν και τα χρόνια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύς λόγος για το τίποτα έγινε τελικά τις προηγούμενες μέρες με το που κυκλοφόρησε δηλαδή το νέο ότι η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή θα βρεθούν μαζί στα βραβεία του MAD. Αν και τα χρόνια έχουν περάσει και η πάλαι ποτέ κόντρα των δύο γυναικών δεν... ιντριγκάρει όπως τότε, είναι αλήθεια ότι πέσαμε στο τριπάκι και με αγωνία περιμέναμε τη συνάντηση αυτή.

Πολλοί, δε, την πλάσαραν ως... συνάντηση κορυφής! Κομμάτια να γίνει, σημασία είχε ότι Βίσση και Βανδή επιτέλους θα βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και ένα σασπένς, μία αγωνία ποια θα είναι η αντίδραση τους, σε ένα τετ α τετ, υπήρχε. Η φαντασία μας οργίαζε και πολλά σενάρια (κυρίως κωμικοτραγικά) πέρασαν από το μυαλό μας. Φευ, όμως, στην πραγματικότητα δε συνέβη τίποτε από όλα αυτά. Κι αυτό, διότι μπορεί οι δύο γυναίκες να βρέθηκαν στα βραβεία του MAD το βράδυ της Τετάρτης, όμως, στην ουσία είναι να σα να μη συναντήθηκαν.

Δεν ξέρω αν ήταν έτσι σχεδιασμένο, όμως, όπως τελικά έγιναν τα πράγματα, ήρθαν κουτί για τις δύο τραγουδίστριες μιας και δε βρέθηκαν στη δύσκολη θέση μίας face to face συνάντησης. Όχι τίποτε άλλο, αλλά όλα τα βλέμματα θα ήταν στραμμένα πάνω τους. Εξάλλου, η υποτιθέμενη συνάντηση κορυφής μονοπώλησε το ενδιαφέρον, αφού σε όλους τους καλεσμένους έγινε η ίδια ερώτηση: «Πως βλέπετε τη συνάντηση»; Άλλοι απάντησαν κι άλλοι πιο... φιρμάτοι λίγο ενοχλήθηκαν.

Τέλος πάντων, στα των δύο γυναικών. Η Βανδή έφθασε κανονικά στην ώρα της (ήταν και νωρίς η εμφάνιση της), σε αντίθεση με την Βίσση που το καθυστέρησε αρκετά. Χμ. Και πότε λες ότι πήγε; Την ώρα που η Δέσποινα είχε φύγει από τις κερκίδες και βρισκόταν στα παρασκήνια για να ετοιμαστεί για το show της. Όταν, δε, η Βανδή ανέβηκε στη σκηνή, η Άννα χειροκρότησε, αλλά πήρε ένα ύφος που αγαπημένε μου σηκώνει μεγάλη ανάλυση, διότι δεν μπορείς να καταλάβεις... τι θέλει να πει η αοιδός με αυτό. Μόνο η διπλανή της ξέρει, στην οποία σχολίασε κάτι.

Μετά, η Βανδή κατέβηκε στις κερκίδες, αλλά από αυτές έλειπε η Βίσση, διότι έπρεπε κι εκείνη να προετοιμαστεί. Όταν ήρθε η σειρά της δικής της εμφάνισης, η Δέσποινα ήταν πιο ενθουσιασμένη (τουλάχιστον ήταν πιο ξεκάθαρο το ύφος της), όπου χειροκροτούσε, κουνιόταν ρυθμικά και σιγοτραγουδούσε τις «Τσούλες». Χμ. Αυτά έγιναν με την περιβόητη συνάντηση μπροστά. Αν συνέβη στα παρασκήνια κάτι άλλο, σύντομα θα μάθουμε. Αλλά, φευ, ο κόσμος άλλα περίμενε και άλλα τελικά είδε.