Ξανά μαζί Δημητρίου - Τρούπης!

24.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι ακούνε τα ωραία μου αυτάκια και περιμένουνε να δούνε με αγωνία τα μεγάλα αμυγδαλωτά ματάκια; Την Άντζελα Δημητρίου και τον Γιώργο Τρούπη σε ερωτική έξοδο μετά την τελευταία επανασύνδεση τους!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι ακούνε τα ωραία μου αυτάκια και περιμένουνε να δούνε με αγωνία τα μεγάλα αμυγδαλωτά ματάκια; Την Άντζελα Δημητρίου και τον Γιώργο Τρούπη σε ερωτική έξοδο μετά την τελευταία επανασύνδεση τους! Όπως το άκουσες, αγαπημένε μου. Το ζευγάρι, αφού αντάλλαξε λόγια σκληρά τα τελευταία τρία χρόνια, οπότε και αποφάσισαν να χωρίσουν για δεύτερη φορά, είναι ξανά μαζί. Σα να μην είχε συμβεί τίποτε μεταξύ τους. Σα να μη σφάζονταν σαν τα κοκόρια όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, Δημητρίου και Τρούπης είπαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στο γάμο τους, ειδικά από τη στιγμή που δεν είχαν υπογράψει ακόμη το διαζύγιο. Έδωσαν τόπο στην οργή, ξέχασαν τα πάντα και είναι ξανά μαζί και αγαπημένοι. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες έκαναν και την πρώτη δημόσια εμφάνιση, αλλά φεύ, ακόμη δεν έχω δει συγκινητικές στιγμές από αυτή τη βραδιά.

Όπως λέγεται, ο Τρούπης ήταν εκείνος που έκανε προσπάθειες να τα ξαναβρούν και μάλιστα έβαζε κοινούς φίλους να μιλήσουν στη «Λαίδη». Εκείνη στην αρχή δεν έδειχνε τρελό ενδιαφέρον, με τον καιρό όμως άρχισε να σκέφτεται θετικά μία επανασύνδεση, με αποτέλεσμα όταν εκείνος την προσέγγισε ανοικτά, το... κάστρο έπεσε! Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, αλλά μην αγχώνεσαι. Θα μάθουμε σύντομα. Έτσι, θα μας αφήσει η Άντζελα;