Γάμος - παρατράγουδο για Άδωνη κι Ευγενία!

24.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ο γάμος που όλοι περιμέναμε, μα περισσότερο περίμενε το ίδιο το ζευγάρι, επιτέλους έγινε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης παντρεύτηκε την Ευγενία Μανωλίδου αλλά φευ για εκείνους, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμεναν και ονειρεύονταν. Κι όπως λέει και ο λαός...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο γάμος που όλοι περιμέναμε, μα περισσότερο περίμενε το ίδιο το ζευγάρι, επιτέλους έγινε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης παντρεύτηκε την Ευγενία Μανωλίδου αλλά φευ για εκείνους, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμεναν και ονειρεύονταν. Κι όπως λέει και ο λαός... «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» και οι αναποδιές στο γάμο τους φάνηκαν από την αρχή.

Από τη μία ο μητροπολίτης Γλυφάδας που ήταν όλο «όχι και μη» στις επιθυμίες του Άδωνη, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του γαμπρού. Τι είπες; Ποιες επιθυμίες δεν εκπλήρωσε; Να στηθεί γιγαντό-οθόνη έξω από την εκκλησία για να παρακολουθήσει ο κόσμος το γάμο, να μιλήσει από μικροφώνου μετά το τέλος του μυστηρίου, ευχαριστώντας τους χιλιάδες καλεσμένους και να έστηναν στο προαύλιο μπουφέ να ταΐσουν τους καλεσμένους. Μιας και δεν έκαναν δεξίωση. Από την άλλη η απεργία των δημοσιογράφων, που σήμαινε ότι ο γάμος του ζεύγους δεν θα γινόταν Live στα δελτία ειδήσεων. Και το χειρότερο; Οι «επώνυμοι» προσκεκλημένοι που τους τίμησαν με την παρουσία τους δεν ήταν μετρημένοι ούτε στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Αντίθετα, τους τίμησε και με το παραπάνω ο απλός κόσμος, οι οποίοι πήραν τα κουβαδάκια τους από τις παραλίες και πήγαν στην εκκλησία για να παρακολουθήσουν το μυστήριο. Αφού νόμιζες ότι βρισκόσουν στην πλαζ του Αλίμου. Μέχρι που έσκασε μύτη με το τζιπ η Ευγενία Μανωλίδου κι άρχισε να περπατάει στο κόκκινο χαλί, που της έστρωσε ο Άδωνης και καταλάβαμε ότι πρόκειται για γάμο. Αλλά μη φανταστείς ότι μπορούσες να δεις πολλά. Ο κόσμος έπεσε πάνω στο ζευγάρι, οι κάμερες ήταν ξοπίσω, μπροστά και δίπλα τους και οι ρεπόρτερ λίγο ακόμα και θα έπαιρναν τη θέση της Ευγενίας.

Τώρα που αναφέρθηκα στη νύφη. Ήτο πράγματι λαμπερή και όμορφη στο σέξι νυφικό, ενώ είχε πάρει σοβαρά το ρόλο της νύφης που παντρευόταν μαζί με τα μεσημεριανά. Για να καταλάβεις, διέσχιζε το κόκκινο χαλί για να φθάσει στον Άδωνη και στο μεταξύ σταματούσε για να κάνει τις απαραίτητες δηλώσεις στα κανάλια. Κοιτούσε με νάζι τις κάμερες κι όταν έστρεφε το βλέμμα της στον γαμπρό, έριχνε κι ένα βούρκωμα. Αγαπημένε μου, τέτοιο επαγγελματισμό σε νύφη δεν έχω ξαναδεί. Αλήθεια. Ο Άδωνης, πάλι, ήταν κλασικός γαμπρός. Μέσα στο άγχος, με την πεθερά από πίσω να είναι λαλίστατη. Τι έλεγε, δεν ξέρουμε. Αλλά μπορούμε να φανταστούμε.

Επίσης, να μην παραλείψω να αναφερθώ και σε άλλα παρατράγουδα του γάμου. Οι τρεις χιλιάδες μπομπονιέρες που είχε το ζευγάρι, έγιναν ανάρπαστες, με αποτέλεσμα κάποιοι να μείνουν χωρίς. Αυτό σημαίνει ή ότι πήγαν πάνω από τρεις χιλιάδες άτομα ή ότι οι λουόμενοι είχαν πεινάσει από το μπάνιο και το έριξαν στο κουφέτο. Επίσης, στο εσωτερικό της εκκλησίας υπήρχαν καρέκλες reserve με την ένδειξη «επώνυμοι», αλλά φευ για το ζευγάρι έμειναν κενές.