Η σκασίλα της Σοφίας Αλιμπέρτη!

24.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών είναι και η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία πρωταγωνιστεί στα περισσότερα εξώφυλλα πότε με την υποτιθέμενη σχέση με τον Παναγιώτη Λιαδέλη και πότε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών είναι και η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία πρωταγωνιστεί στα περισσότερα εξώφυλλα πότε με την υποτιθέμενη σχέση με τον Παναγιώτη Λιαδέλη και πότε με τα επαγγελματικά και το τηλεοπτικό μέλλον της. Και δεν είναι μόνο αυτό, αφού η παρουσιάστρια του «Καλομελέτα κι έρχεται» τον τελευταίο ειδικά καιρό δεν ακούει και λίγα από τα πάνελ των μεσημεριανών εκπομπών. «Γιατί ποιος ακούει» θα μου πεις. Σωστό και αυτό.

Τέλος πάντων, η Αλιμπέρτη πήγε τις προάλλες καλεσμένη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου και πράγματι... τίμησε τον τίτλο της εκπομπής, διότι η Σοφία... σιγά μην κάτσει να σκάσει! Ειδικά, στο θέμα των προσωπικών της και τις φήμες που κυκλοφορούν κατά διαστήματα. «Βαρέθηκα να απαντάω και να αμύνομαι. Κάποιοι ανεγκέφαλοι γράφουν συνέχεια μπούρδες για να γεμίσουν τις εκπομπές τους» δήλωσε η παρουσιάστρια για να ρίξει στο καπάκι την ατάκα «Είχα μια σκασίλα τι λένε, πολύ μεγάλη». Εμ, σκασίλα μου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι!

Με τα επαγγελματικά της τι θα γίνει; Γιατί, εδώ να δεις πόσα γράφονται. Τη μία τη στέλνουν στην ΕΡΤ, την άλλη την αφήνουν στον ΑΝΤ1 και την άλλη λένε ότι συμφώνησε με το Alter, κάτι που το ίδιο το κανάλι διαψεύδει. Λοιπόν, αγαπημένε μου, ούτε η ίδια η Αλιμπέρτη δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, αφού ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θέλει την επόμενη χρονιά να βρίσκεται στην τηλεόραση ή να μείνει για λίγο εκτός. Όπως λέει, προέχει να ξεκουραστεί και μετά να σκεφτεί. Το σίγουρο είναι ότι αποχωρεί από το Σαββατοκύριακο, ενώ σίγουρα δεν θα κάνει πρωινό.