"Η Μενεγάκη έβαλε στη θέση της την Ζήνα"!

17.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Όλα αυτά τα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας της Ελένης Μενεγάκη προσπαθώ να θυμηθώ αν εκείνη έχει μιλήσει τόσο ανοικτά εναντίον κάποιου προσώπου μέσω της εκπομπής της. Χμ, δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό. Αν θυμηθείς εσύ, ευχαρίστως να με βοηθήσεις. Κι όμως η Ελένη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλα αυτά τα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας της Ελένης Μενεγάκη προσπαθώ να θυμηθώ αν εκείνη έχει μιλήσει τόσο ανοικτά εναντίον κάποιου προσώπου μέσω της εκπομπής της. Χμ, δεν μου έρχεται κάτι στο μυαλό. Αν θυμηθείς εσύ, ευχαρίστως να με βοηθήσεις. Κι όμως η Ελένη το πρωί της Τετάρτης από τον «Καφέ» έκανε επίθεση στην Πέγκυ Ζήνα, με το δικό της τρόπο.

Ποια ήταν η αιτία για την επίθεση αυτή; Και γιατί εκνευρίστηκε τόσο η Ελένη με την Ζήνα, που δεν ήθελε με τίποτε να συνεχίσουν να μιλάνε για εκείνη στην εκπομπή της οι συνεργάτες της; Μα, η πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη της αοιδού, η οποία μεταξύ άλλων πέταξε σπόντες και κακίες για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και τον Sakis Ρουβά! Εμένα, η Νατάσσα κουμπάρα μου δεν είναι (καλά για τον Sakis είμαι δηλωμένη Ρουβίτσα), αλλά άκουσα τη συνέντευξη της Πέγκυ κι εκνευρίστηκα τα μάλα. Πόσο μάλιστα, η Μενεγάκη που είναι κουμπάρα της Νατάσσας και αγαπημένη φίλη του Sakis.

Πρόσεξε να δεις τι έγινε. Οι συνεργάτες της Ελένης ξεκίνησαν να λένε για τη συνέντευξη της Ζήνα, φθάνοντας στο σημείο όπου η αοιδός σχολίαζε την άρνηση του Ρουβά να ανέβει στην πίστα να τραγουδήσει μαζί της. Η Πέγκυ είπε ότι η ίδια δεν θα το έκανε αυτό σε συνάδελφό της και οι συνεργάτες της παρουσιάστριας προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τον Sakis λέγοντας ότι όντως ήταν κουρασμένος. Εκεί τσαντίστηκε η Ελένη, λέγοντας: «Σιγά μη δικαιολογήσουμε γιατί δεν ήθελε να τραγουδήσει. Δικαίωμα του. Δεν είναι αναγκασμένος κάποιος που πάει σε συνάδελφό του να τραγουδήσει. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα με τον Ρουβά».

Στο σημείο αυτό το μάτι της Μενεγάκη γυάλιζε επικίνδυνα. Και ξέρεις, άμα γυαλίζει μάτι Ελένης. Φτου, φτου. Και συνέχισαν οι δικοί της τα περί συνέντευξης, όπου (ουπς) έφθασαν στο «καυτό» σημείο με την κουμπάρα Νατάσσα. «Βαριέμαι πολύ αυτή τη συνέντευξη. Τέλος, δεν θέλω να ασχοληθούμε άλλο με αυτή» είπε η Ελένη. Άουτς. Καλύτερο μάστορα η Ζήνα δεν θα μπορούσε να βρει. Το καλύτερο, όμως, ήρθε στο τέλος. Από κάτω περνούσε σούπερ που έλεγε: «Πέγκυ Ζήνα: απέρριψα τα τραγούδια που θα πει η Νατάσσα». Η Ελένη το είδε και ποιος δεν τη φοβήθηκε. Με αυστηρό ύφος ζήτησε από το κοντρόλ να το βγάλουν αμέσως, διότι... «το θέμα με την Ζήνα το έχουμε κλείσει»!!! Χμ. Μια νέα κόντρα ξεκίνησε (και είναι ποοολύ ωραία), δε λες;;;