Τι έγινε στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1!

16.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έγιναν και τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 που με τόση αγωνία (λέμε τώρα) περιμέναμε όλο το χρόνο. Καλοκαίρι πήγε μέχρι να έχουμε τη νέα «Σταρ Ελλάς», αλλά κομμάτια να γίνει. Άξιζε τον κόπο;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έγιναν και τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 που με τόση αγωνία (λέμε τώρα) περιμέναμε όλο το χρόνο. Καλοκαίρι πήγε μέχρι να έχουμε τη νέα «Σταρ Ελλάς», αλλά κομμάτια να γίνει. Άξιζε τον κόπο; Μπααα. Το αντίθετο θα έλεγα. «Μαύρα μεσάνυχτα» είχε το Mega απέναντι (που κέρδισαν σε τηλεθέαση στο τελευταίο επεισόδιο), «ύπνε που παίρνεις τα παιδιά, έλα πάρε και τούτο» ήταν η εκδήλωση του ΑΝΤ1.

Όχι, αγαπημένε μου, δεν είμαι υπερβολική. Τέτοια βαρεμάρα σε Καλλιστεία δεν την έχω ξαναπεράσει. Ίσως να φταίνε και οι φετινές συμμετοχές, που δεν βοήθησαν να μου ανοίξει το μάτι. Το δικό μου και της παρέας μου, που όλοι συμφωνήσαμε ότι φέτος δεν είχαμε και τις σούπερ γουάου παρουσίες. Μόνο η νέα Νταϊάνα Ιγροπούλου (λέω νέα, διότι η χθεσινή δεν είχε καμία σχέση με εκείνη πριν δύο χρόνια. Αλλά θα μου πεις, έτσι αλλάζει ο άνθρωπος άμα τελειώνει το Λύκειο...) ξεχώριζε, αλλά με αυτό το ξινισμένο ύφος που πα ρε Καραμήτρο;

Πόσο... μοντέλο πρέπει να είσαι Νταϊανα μου για να υιοθετήσεις στα καλλιστεία το στυλ «Τζούλια Αλεξανδράτου», όταν ξέρεις ότι με το συγκεκριμένο μόνο «αναπληρωματική Σταρ Ελλάς» βγαίνεις; Όπως καλή ώρα έγινε με την original Τζούλια και την ιμιτασιόν Τζούλια, Ρία Αντωνίου, η οποία το βράδυ της Δευτέρας έλαμψε διά της απουσίας της. Κρίμα, να παρέδιδε το στέμμα στην Νταϊάνα να σμίγανε τις ξινίλες τους. Ωστόσο, πήγε τελικά η περσινή «Σταρ Ελλάς», Διονυσία Κουκίου και με το χαμόγελο Colgate που ήταν μονίμως ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της απορώ... «Σίγουρα αυτή δεν ήθελε να παραστεί, επειδή έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και δε θέλει να ασχοληθεί άλλο με το μόντελινγκ»; Εντάξει, μπορεί να χάρηκε που επιστρέφει το στέμμα και ξενοιάζει από αυτή την ιστορία.

Η διάδοχος της Κουκίου είναι η ελληνο-ιταλίδα, Βιβιάνα Καμπανίλε Ζαγοριανάκου, η οποία μου άρεσε περισσότερο απ’ όλες. Ναι και από την Ιγροπούλου. «Μις Ελλάς» αναδείχθηκε η Άλκηστις Ανιφαντή και «Μις Γιανγκ» η Κατερίνα Σκουρλή. Φέτος, επειδή συμπληρώθηκαν 20 χρόνια καλλιστείων, ο ΑΝΤ1 το έκανε επετειακό. Έτσι, τα κορίτσια φορούσαν δημιουργίες όλων των Ελλήνων σχεδιαστών (όχι η Βίκυ Καγιά παρέμεινε πιστή στην κουνιάδα, Σήλια Κρηθαριώτη), ενώ στην κριτική επιτροπή είχαν μαζέψει το μισό και παραπάνω καστ του «Λόλα» (μόνο το έμπειρο μάτι του Χρήστου Βασιλόπουλου έλειπε), ενώ έκπληξη ήταν η παρουσία της Τζένης Μπαλατσίνου.