Η "Σταρ Ελλάς" αρνείται να παραδώσει το στέμμα!

12.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νομίζω ότι εκεί στον ΑΝΤ1 θα πρέπει να βρουν μια ξεματιάστρα να ξορκίσει το κακό το μάτι που έχει πέσει φέτος στα καλλιστεία. Τη μία δυσκολία μετά την άλλη αντιμετωπίζουν και δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ πια.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νομίζω ότι εκεί στον ΑΝΤ1 θα πρέπει να βρουν μια ξεματιάστρα να ξορκίσει το κακό το μάτι που έχει πέσει φέτος στα καλλιστεία. Τη μία δυσκολία μετά την άλλη αντιμετωπίζουν και δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ πια. Δε ρίχνει καμιά ματιά στα άστρα η Λίτσα Πατέρα μπας και φταίει κάποιος ανάδρομος πλανήτης; Για να καταλάβεις, εκεί που τα έλυσαν όλα (βρήκαν και την Βίκυ Καγιά σε ρόλο παρουσιάστριας), οριστικοποίησαν τη μέρα διεξαγωγής και πλέον βρίσκονται στην τελική ευθεία, τούς προκύπτει θέμα... Διονυσία Κουκίου.

Ποια είναι αυτή; Ντόινγκ. Η περσινή Σταρ Ελλάς, η οποία διαμήνυσε στους διοργανωτές ότι φέτος δεν θα παραστεί στα Καλλιστεία για να παραδώσει το στέμμα. Και όχι, αγαπημένε μου, δεν το θέλει για πάρτη της. Της καλάρεσε δηλαδή και θέλει να το έχει στη βιβλιοθήκη της, να το γυαλίζει κάθε μέρα. Η Κουκίου μέσα σε ένα χρόνο πρόλαβε κι έριξε... ανάθεμα στο μόντελινγκ και τη showbiz γενικότερα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει πλέον να έχει καμία σχέση με τον χώρο.

Η Σταρ Ελλάς τους τελευταίους μήνες ζει στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον αγαπημένο της, ο οποίος είναι επιχειρηματίας στη συμπρωτεύουσα. Αν αυτό έπαιξε το ρόλο του για το... ανάθεμα ή το γεγονός ότι μετά την εκλογή της δέχθηκε σκληρή κριτική για τη νίκη της, ουδείς γνωρίζει, παρά μόνο η ίδια. Και αυτή προς το παρόν δε λέει τίποτε. Μόνο ότι δεν θα είναι τη βραδιά των καλλιστείων εκεί, για να παραδώσει το στέμμα της στη φετινή νικήτρια. Τώρα, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Ούτε οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, που προσπαθούν να βρουν λύση στο πρόβλημα που τους προέκυψε στο άσχετο.