Παραλίγο... σύρραξη Νατάσσας με συνοδό Μπουγιούρη!

02.06.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πριν λίγες μέρες η Νατάσσα Θεοδωρίδου συνάντησε τυχαία τον Παναγιώτη Μπουγιούρη σε γνωστό κλαμπ της πόλης. Κι αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν για ένα φεγγάρι να είναι ζευγάρι,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πριν λίγες μέρες η Νατάσσα Θεοδωρίδου συνάντησε τυχαία τον Παναγιώτη Μπουγιούρη σε γνωστό κλαμπ της πόλης. Κι αν πιστέψουμε τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν για ένα φεγγάρι να είναι ζευγάρι, καταλαβαίνεις ότι η συνάντηση αυτή έχει ένα άλφα ενδιαφέρον. Κι αν πιστέψουμε το δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η τυχαία αυτή συνάντηση έχει ποοοολύ ενδιαφέρον, αφού οι σκηνές που εκτιλύχθηκαν εκείνο το βράδυ στο κλαμπ ήταν... απείρου κάλλους.

Ούτε στα «Μυστικά της Εδέμ» δεν συμβαίνουν τέτοια σκηνικά λέμε. Αφού σκέφτομαι ο Μπουγιούρης να πάει για βοηθός βου της σεναριογράφου. Πρόσεξε τι έγινε (πάντα σύμφωνα με το περιοδικό. Μη φάω εγώ το ξύλο), έχει πολύ γέλιο το story. Η Νατάσσα εκείνο το βράδυ πήγε με την παρέα της στο κλαμπ και κάθισε σε ένα από τα prive τραπέζια. Λίγο μετά έσκασε μύτη ο Μπουγιούρης, συνοδευόμενος από τη νέα αγαπημένη του και star Κύπρος, Κωνσταντίνα Ευριπίδη.

Ο ηθοποιός στο έμπα είδε την αοιδό, εκείνη πάλι όχι. Οπότε, εκείνος πήρε τη συνοδό και πήγαν στην άλλη άκρη του μαγαζιού για να μην έχουν καμιά συνάντηση. Συγνώμη κιόλας, αλλά αν θες να αποφύγεις ανεπιθύμητες συναντήσεις αποχωρείς από τον χώρο. Δεν πήγε στην άλλη άκρη της γης για να μην τον δει, αλλά στην άλλη άκρη του Villa Mercedes. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι κάποια στιγμή ήρθε και η... μοιραία συνάντηση. Η Θεοδωρίδου, μάλιστα, επειδή είναι large τύπος, έκανε την κίνηση να μιλήσουν, αλλά ο Μπουγιούρης έστριψε από την άλλη.

Αυτό εκνεύρισε την ηθοποιό, η οποία σχολίασε δυνατά : «Είναι δυνατόν να μη μου μιλάει; Αλλά βλέπεις συνοδεύεται το παιδί». Ο Μπουγιούρης άκουσε το σχόλιο, ρίχνοντας της ένα άγριο βλέμμα. Μπρρρ. Και κάπου εκεί, πετάγεται η συνοδός και λέει: «Πάλι καλά που συνοδεύεται από εμένα και όχι από κάποια που έχει τα διπλάσια χρόνια μου»! Χτύπησε 18χρονο ο Μπουγιούρης; Μπράααβο. Τέλος πάντων, για να μη σε ζαλίζω, η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι και αν δεν τράβαγε ο ηθοποιός από το χέρι το 18χρονο(;) μοντέλο, θα είχαμε... σύρραξη! Κρίμα. Η Ακρίτα, πάντως, θα άφηνε την παρέα της Φεγγαρόπετρας να πιαστεί μαλλί με μαλλί!