Η Παπαρίζου μιλάει για τον χαμό του πατέρα της!

29.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έξι μήνες μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της, η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να μιλήσει για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Σε συνέντευξη της σε μηνιαίο περιοδικό η γνωστή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξι μήνες μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα της, η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να μιλήσει για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Σε συνέντευξη της σε μηνιαίο περιοδικό η γνωστή αοιδός περιγράφει τη στιγμή που αδελφός της τής ανακοίνωσε ότι ο πατέρας τους είναι στο νοσοκομείο, τις δύσκολες ώρες που ακολούθησαν, τους ανθρώπους που τη στήριξαν και γενικότερα πόσο άλλαξε η ζωή της μετά την απώλεια.

«Φοβάμαι να κάνω σχέδια για το μέλλον μου» λέει η Παπαρίζου, η οποία περιγράφει τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι της από την «Ιερά Οδό» και βρήκε εκεί τον αδελφό της και τους κολλητούς της. «Επιστρέφω και βλέπω μπροστά μου τον αδελφό μου. Παραξενεύτηκα κι αμέσως ένιωσα ότι κάτι είχε συμβεί, διότι ο αδελφός μου είναι μπάρμαν και τελειώνει στις 7 το πρωί. Μόλις με είδε, έτρεξε πάνω και με αγκάλιασε. Αυθόρμητα τον ρωτάω: ποιος πέθανε; Κι εκείνος μού απάντησε ότι ο πατέρας μας είναι στο νοσοκομείο κι έχει βγάλει εισιτήρια να πάμε στη Σουηδία». Ο πατέρας της είχε φύγει, αλλά η οικογένεια της έκρινε ότι ήταν καλύτερο να μην το μάθει εδώ στην Ελλάδα, θέλοντας να την προφυλάξουν, αφού είναι γνωστή η αδυναμία που είχε σε εκείνον.

«Είμαι Παπαριζάκι» είπε σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά, τονίζοντας ότι είναι το ίδιο πεισματάρα με τον πατέρα της. Η είδηση του θανάτου του τη συνέτριψε, ωστόσο την παρηγορεί η ιδέα ότι εκείνος έφυγε χαρούμενος (ήταν σε χριστουγεννιάτικο γλέντι στο Γκέτεμποργκ), αλλά κι ευτυχισμένος που είχε δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. «Και τα τρία παιδιά ήμασταν καλά. Ποτέ δε δημιουργήσαμε πρόβλημα στους γονείς μας. Ο πατέρας μου πρόλαβε να δει τα παιδιά του ευτυχισμένα, καθώς κι εγγονάκια. Έφυγε χορτασμένος» λέει χαρακτηριστικά η αοιδός.

Στις δύσκολες στιγμές είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Τόνι Μαυρίδη. «Τι πιο ωραίο να έχεις ένα άνθρωπο που ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, δεν φεύγει λεπτό από δίπλα σου». Κοντά της, όμως, ήταν συνέχεια και ο Πασχάλης Τερζής με τον οποίο εμφανίζονταν μαζί στην «Ιερά Οδό», αλλά και ο επιχειρηματίας του κέντρου, Ηλίας Μαροσούλης για τους οποίους η αοιδός έχει να πει τα καλύτερα. Η Παπαρίζου αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα των προηγούμενων μηνών, λέγοντας ότι έχει πάψει να διαβάζει όσα γράφονται για εκείνη. Ωστόσο, εκείνο που την ενόχλησε περισσότερο ήταν ένα δημοσίευμα που έλεγε ότι ήταν έγκυος και απέβαλε.