Χώρισαν Πάριος - Παλαιολόγου;

26.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καιρό είχαμε να δούμε την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον Γιάννη Πάριο σε κάποια δημόσια εμφάνιση. Κι εκεί που είχαμε σχεδόν ξεχάσει το ζεύγος (γιατί αν δεν φιγουράρεις συνέχεια στα εξώφυλλα περιοδικών
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καιρό είχαμε να δούμε την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον Γιάννη Πάριο σε κάποια δημόσια εμφάνιση. Κι εκεί που είχαμε σχεδόν ξεχάσει το ζεύγος (γιατί αν δεν φιγουράρεις συνέχεια στα εξώφυλλα περιοδικών, που να σε θυμηθούμε κι εμείς), μαθαίνουμε τώρα - με λύπη - ότι δεν είναι πλέον μαζί. Άουτς. Άσχημα νέα. Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, Πάριος και Παλαιολόγου έχουν χωρίσει εδώ και πολλές μέρες κι αιτία ήταν η φθορά στη σχέση τους.

Ενάμιση χρόνο μετά φαίνεται ότι ο έρωτας τους έκανε τον κύκλο του. Κι όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, τσακωμοί και συχνοί καβγάδες έκαναν την εμφάνιση τους. Επειδή, όμως, πρόκειται για δύο πολιτισμένους ανθρώπους, κάθισαν κάτω να το συζητήσουν. Και δυστυχώς, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει «γιατρειά» στην περίπτωση τους. Έτσι, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και μάλλον δύσκολα θα υπάρξει άλλη ευκαιρία στη σχέση τους.

Εξάλλου, αυτό έγινε μία φορά πέρυσι. Η ηθοποιός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετακόμισε ήδη από το σπίτι του Πάριου, επιστρέφοντας στο δικό της. Η ψυχολογία της δεν είναι η καλύτερη και για του λόγου το αληθές, την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στο πάρτι της Μαρίας Σταματέρη και όσοι την είδαν εκεί, λένε ότι ήταν άκεφη, ενώ αποχώρησε νωρίς. Πάντως, οι δυο τους τα λένε που και που στο τηλέφωνο, αλλά μη φανταστείς μεγάλες φιλίες.