Ξάφρισαν το "Ράδιο αρβύλα"!

26.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ριφιφί στα στούντιο απ’ όπου βγαίνει η εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο «ποντικοί», οι οποίοι φρόντισαν να «γδύσουν» το στούντιο. Βλέπεις, έκλεψαν εξοπλισμό που ξεπερνά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ριφιφί στα στούντιο απ’ όπου βγαίνει η εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο «ποντικοί», οι οποίοι φρόντισαν να «γδύσουν» το στούντιο. Βλέπεις, έκλεψαν εξοπλισμό που ξεπερνά τα 200 χιλιάδες ευρώ και στη λεία περιλαμβάνονται κάμερες, υπολογιστές και άλλα μηχανήματα.

Μάλιστα, επιχείρησαν να κλέψουν και το αυτοκίνητο της εταιρείας παραγωγής, αλλά δεν τα κατάφεραν κι έτσι αποχώρησαν πεζή. Την Δευτέρα, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς μαζί με τον Χρήστο Κούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πήγαν στο στούντιο για την εκπομπή και βρέθηκαν μπροστά στη δυσάρεστη αυτή έκπληξη. Ταμπλάς τους βάρεσε, όταν είδαν το στούντιο... σαν βομβαρδισμένη πόλη.

Αν και τεχνικά ήταν δύσκολο να βγει στον αέρα η εκπομπή, η παρέα από τη Θεσσαλονίκη, έκανε τα δυνατά της να προβληθεί κανονικά, φροντίζοντας να σατιρίσουν το όλο σκηνικό. Μάς εξήγησαν λεπτομερώς τι περιλάμβανε η λεία των «ποντικών» και ναι το ποσό ανέβηκε από τα ακριβά μπλουζάκια του Κούση. Ωστόσο, ακόμη και αυτές τις στιγμές η παρέα δεν ξέχασε το Νίκο Ευαγγελάτο. Τον θεωρούν «ένοχο» για το ριφιφί, λέγοντας ότι το σχεδίασε ο ίδιος για να αποδείξει ότι αυτά που λέει στα δελτία του, συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Αποδείξεις και στο «Ράδιο αρβύλα»!!!