Ζευγάρι προς μίμηση

25.05.2001
Ελενάρα μου καλησπέρα. Ξέρεις τι σκεφτόμουν όλη μέρα; Αν ποτέ θα κάνω κι εγώ ένα γάμο σαν της Νατάσας με τον Ανδρέα Φουστάνο. Κι αν πιστεύεις ότι με έπιασαν τα ψυχολογικά μου, φίλτατη, ένα σου λέω: Η αοιδός δεν πήρε άντρα, ένα κομμάτι μάλαμα πήρε. Τι να σου πω για να καταλάβεις. Ότι την κοιτάει στα μάτια; Ότι της φέρνει στις φούχτες του νερό; Ότι πηγαίνει παντού μαζί της για να μην της λείψει η παρουσία του;
Ελενάρα μου καλησπέρα,


Πως είσαι στην υγεία σου; Συνήλθες καθόλου; Κάνε υπομονή μέχρι να πάρεις την άδεια, οπότε και θα "οργώσεις" τις παραλίες. Μέχρι τότε το μόνο που μπορώ να κάνω ως φίλη σου είναι να σου προσφέρω τις πολύτιμες πληροφορίες μου για τον περίγυρο σου. Καλά Χέλεν ξέρεις τι ονειρεύομαι; Να κάνω ένα γάμο σαν αυτό της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Ανδρέα Φουστάνο. "Γιατί για να κάνεις όποτε θέλεις τσάμπα πλαστικές";

Όχι, παιδί μου απλά η Νατάσσα δεν πήρε άνδρα, ένα κομμάτι μάλαμα πήρε. Τι να σου πω για να καταλάβεις. Ότι την κοιτάει στα μάτια; Ότι της φέρνει στις φούχτες του νερό; Ότι πηγαίνει παντού μαζί της για να μην της λείψει η παρουσία του; Τι άλλα πειστήρια θέλεις για να διαπιστώσεις την καλοτυχία της αοιδού; Άσε το άλλο που πληροφορήθηκα εσχάτως.

Το ζεύγος θα πάει στη μακρινή Αυστραλία για ένα ολόκλήρο μήνα. "Για διακοπές"; Όχι για δουλειές της Θεοδωρίδου, αφού η καλλιτέχνης θα κάνει εκεί μια σειρά συναυλιών. "Καλά και ο άντρας της τι θα κάνει εκεί; Θα της κουβαλάει τα φουστάνια και τα μικρόφωνα"; Άμα θες Ελενάρα μου γίνεσαι και η πρώτη κακιά. Αλλά και πάλι "όχι". Αποφάσισαν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου κι έτσι είπαν να κάνουν ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος. Και η ιδέα αυτή ήταν της αοιδού.

Είδες, όμως για να έχει τέτοιον άνδρα; Δε δίστασε να πει αμέσως το "ναι", κλείνοντας το ιατρείο του για τόσο μεγάλο διάστημα. Γιατί θα καταλαβαίνεις τι θυσία είναι αυτή από μέρος του. Ξέρεις πόσα ραντεβού χρειάστηκε να ακυρώσει; Διότι, Ελενάρα μου, είναι φουλ season λόγω καλοκαιριού.

Τέλος πάντων, το ζεύγος θα προσπαθήσει να ξεκουραστεί όσο το δυνατόν περισσότερο στην Αυστραλία, διότι με το που θα έρθουν στην Ελλάδα τους περιμένουν μεγάλα τρεχάματα. Θα βαφτίσουν την κόρη τους - Ανδριάνα θα την ονομάσουν - και πρέπει να ετοιμάσουν τα σχετικά. Μη νομίζεις, σε κλειστό κύκλο θα γίνει η βάφτιση, διότι δεν επιθυμούν οι ιδιαίτερες στιγμές τους να παίρνουν δημοσιότητα. Ωραία η σκέψη τους. Α, νονά της μικρής θα είναι η Ελένη Μενεγάκη. Νομίζω ότι κατάλαβες τι γίνεται με τις δυο τους. Με το που τα ξαναβρήκαν ως φίλες είπαν να επισημοποιήσουν τις σχέσεις τους με κουμπαριά. Επειδή η πρώτη (θυμάσαι που στεφάνωσε η αοιδός την παρουσιάστρια) δεν ήταν αρκετή είπαν να κάνουν κι άλλη μια. Τώρα αν κι αυτή δεν τους ικανοποιήσει, μπορεί να κάνουν και μια τρίτη.