"Καταπέλτης" η δικαστική απόφαση για Βατίδου!

18.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αλέξης Κούγιας - Εύη Βατίδου σημείωσε 1. Στη δικαστική διαμάχη του ζεύγους, ο Κούγιας πήρε το πρώτο σετ, αφού η απόφαση του δικαστηρίου μόνο θετική δεν είναι για το κορίτσι του πάνελ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αλέξης Κούγιας - Εύη Βατίδου σημείωσε 1. Στη δικαστική διαμάχη του ζεύγους, ο Κούγιας πήρε το πρώτο σετ, αφού η απόφαση του δικαστηρίου μόνο θετική δεν είναι για το κορίτσι του πάνελ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το δικαστήριο της απαγορεύει να εκθέτει στη δημοσιότητα από δω και στο εξής τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Θα θυμάσαι πριν λίγους μήνες, τον χαμό που έγινε ανάμεσα τους όταν η Βατίδου φωτογραφήθηκε για λογαριασμό μηνιαίου περιοδικού με τα παιδιά της, Χρήστο και Μάιρα. Τότε, ο Κούγιας τα είχε πάρει κρανίο που η μάνα εξέθετε με αυτό τον τρόπο τα παιδιά τους κι έκανε μέχρι ασφαλιστικά μέτρα για να μην κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες. Αλλά τελικά, η φωτογράφηση έπαιξε κανονικά.

Και η Βατίδου δήλωνε ότι θα έκανε ξανά φωτογράφηση με τα παιδιά της. Έλα, όμως, που τώρα το δικαστήριο της κόβει την όρεξη, αφού η απόφαση είναι κατηγορηματική. Άπαξ και το επαναλάβει στο μέλλον, τότε το κορίτσι του πάνελ θα αντιμετωπίσει ποινή προσωπικής κράτησης και χρηματικό πρόστιμο ύψους 3 χιλιάδων ευρώ. Και ποιος να την βγάλει έξω; Ο Κούγιας; Πάντως, η Εύη το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι είναι καλά κι αν πιστέψουμε τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν αριστερά και δεξιά, δεν είναι και τόοοσο μόνη. Μάλιστα, κάπου πήρε το μάτι μου την Βατίδου σε ξαπλώστρα κι έναν ψηλό νεαρό μελανούρι να της απλώνει αντηλιακό. Την είδαμε όλοι αυτή τη φωτό;