Ποιος χώρισε ποιον;

18.05.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ποιος χώρισε ποιον; Η Σάσα Μπάστα τον Θοδωρή Λανταβό ή ο Λανταβός την Μπάστα; Ιδού η απορία. Πιο εύκολα απαντάς στο ερώτημα με το αυγό και την κότα, παρά για τον χωρισμό των δύο νέων.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποιος χώρισε ποιον; Η Σάσα Μπάστα τον Θοδωρή Λανταβό ή ο Λανταβός την Μπάστα; Ιδού η απορία. Πιο εύκολα απαντάς στο ερώτημα με το αυγό και την κότα, παρά για τον χωρισμό των δύο νέων. Εκεί, που ο Λανταβός γυρνούσε παντού κι έλεγε ότι εκείνος της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, βγαίνει τώρα παρμένη η Μπάστα και ανατρέπει τα πάντα.

«Εγώ τον χώρισα» δηλώνει στην Espresso, εξηγώντας ότι μετά από ένα χρόνο σχέσης βαρέθηκε και δεν ήθελε να είναι άλλο με το νεαρό επιχειρηματία. Τι; Σε ένα μήνα από τώρα θα παντρεύονταν; Λεπτομέρειες. Η Σάσα είναι ξεκάθαρη. «Δεν ήθελε άλλο βρε παιδί μου». Με το ζόρι παντρειά; Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό και η τελευταία τους έξοδο σε μπουζούκια την περασμένη εβδομάδα ήταν καθαρά φιλική.

Όχι αγαπημένε μου, αυτό δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι μετά την έξοδο εκείνη, ο Λανταβός την έδιωξε από το σπίτι και η Σάσα αποχωρώντας πήρε μόνο μία βαλιτσούλα; Παραπληροφόρηση. Η κοπέλα πέρασε να πάρει τα τελευταία της πράγματα. Αλλά ο πρώην της φαίνεται ότι λέει ο, τι θέλει. Και τα περισσότερα από αυτά κάνουν έξαλλη την Μπάστα, η οποία σου λέει... «Σε έκανα γνωστό. Σε έμαθε ο κόσμος από εμένα και μου ξηγιέσαι έτσι»; Και λέει ο πρώην ότι οι δικοί του τον προειδοποιούσαν για την Σάσα, αλλά εκείνος τυφλωμένος από έρωτα, δεν τους άκουγε. Ενώ τώρα που βρήκε το φως του, την χώρισε. Καλά κάνει και γίνεται έξαλλη η Σάσα. Λέγονται αυτά;