Τα τυχερά της εγκυμοσύνης

16.05.2001
Αγαπητή Ελένη. Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σε πληροφορήσω - με πόνο καρδιάς - ότι οι άνδρες - ιππότες είναι πλέον είδος προς εξαφάνιση. Ένας καλός υπήρχε κι αυτόν τον "πρόλαβε" η Άντζελα Γκερέκου. Θα κατάλαβες, λοιπόν ότι αναφέρομαι στο Βοσκόπουλο και τη σύζυγό του, οι οποίοι μετρούν μια, μια τις μέρες των επόμενων πέντε μηνών, οπότε και θα γεννηθεί το πρώτο τους παιδί.
Αγαπητή Ελένη,


Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σε πληροφορήσω - με πόνο καρδιάς - ότι οι άνδρες - ιππότες είναι πλέον είδος προς εξαφάνιση. Ένας καλός υπήρχε κι αυτόν τον "πρόλαβε" η Άντζελα Γκερέκου. Θα κατάλαβες, λοιπόν ότι αναφέρομαι στο Βοσκόπουλο και τη σύζυγό του, οι οποίοι μετρούν μια, μια τις μέρες των επόμενων πέντε μηνών, οπότε και θα γεννηθεί το πρώτο τους παιδί. Άσχετο: Όπως όλα δείχνουν νονός του μωρού θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει εξελιχθεί σε "κολλητάρι" του μεγάλου βάρδου. Μη δέσεις, όμως "κόμπο" την εν λόγω κουμπαριά, διότι "παίζει" και το όνομα του Τέρενς Κουίκ. Αν θυμάσαι, ο γνωστός δημοσιογράφος πάντρεψε το ζεύγος και μάλλον θέλει να τηρήσει τα έθιμα.

Που λες Ελενάρα μου, η εγκυμονούσα Άντζελα δεν έχει επισκεφθεί ακόμη το σύζυγό της στα "Αστέρια". Ο, τι εικόνα έχει από το πρόγραμμα είναι από κάποια ρεπορτάζ της TV και των περιοδικών. Το γεγονός μπορεί να την έχει στεναχωρήσει, όμως δεν τα έχει βάψει μαύρα, για δύο λόγους: 1. Είναι επιλογή της, καθότι το κέντρο με τους καπνούς και την πολυκοσμία δεν είναι και το ιδανικότερο μέρος και 2. Η Τεχνολογία, έχει εξελιχθεί, οπότε μπορεί ο Τόλης να βάλει κάποιον να τραβήξει video το πρόγραμμα

Εξάλλου, για χάρη της θα έκανε τα πάντα. Αφού να φανταστείς, από τότε που πληροφορήθηκαν τα νέα της κυήσεως, έχει τη σύζυγό του στα "όπα - όπα". Όχι ότι πριν δεν την είχε, απλά τώρα είναι περισσότερο εκδηλωτικός. Διαμαντένιο σταυρό θέλει η Άντζελα; Θα τον έχει. Είδε ένα μονόπετρο που της καλάρεσε; Δικό της. Δηλαδή με άλλες δυο τρεις εγκυμοσύνες το κοσμηματοπωλείο το ανοίγει άνετα η Γκερέκου.

Το άλλο πάλι; Που το πας; Κάθε μέρα της στέλνει τεράστιες ανθοδέσμες από κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Ανθοκομείο έχουν κάνει το σπίτι τους στη Γλυφάδα. Ευτυχώς, όμως που τα άνθη μαραίνονται γρήγορα, αλλιώς θα έβγαινε έξω το ζεύγος για να μείνουν μέσα τα τριαντάφυλλα. Άσε, που δεν την αφήνει να κάνει ούτε μια δουλειά του σπιτιού. Να πάει στη βρύση να φέρει νερό; Σε καμιά περίπτωση. Μέχρι και το "Elle" αυτός της το φέρνει. Κι αν νομίζεις ότι πηγαίνει στο περίπτερο, σφάλεις οικτρά. Στην απέναντι πολυθρόνα είναι το περιοδικό.

Εγώ, πάντως Έλεν μου, δεν το παρεξηγώ, διότι τα δύο μέτρα, όπως και να το κάνεις δεν παύουν να είναι μια απόσταση. Βάλε, δε, ότι είναι γνωστό τοις πάσι τι "ιππότης" είναι ο Βοσκόπουλος. Γι αυτό σου λέω, τυχερή η Κερκυραία. Αν ήμουν στη θέση της θα έμενα κάθε χρόνο έγκυος. Ζωή χαρισάμενη.