Φαβορί για "Μις Υφήλιος" η Εβ. Παπαντωνίου

10.05.2001
Hello George, αν και είχα αποφασίσει για γούρι να μη μιλήσω μέχρι τον τελικό του Σαββάτου σε κανένα "γαύρο", καταπατώ την υπόσχεσή μου. Ας όψεται δηλαδή η επιρρέπεια σου σε οτιδήποτε θηλυκό κινείται. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η οποιαδήποτε, αλλά η Εβελίνα Παπαντωνίου. Η "Σταρ Ελλάς 2001" η οποία διαπρέπει στο Πουέρτο Ρίκο.
Hello George,


Αν και είχα αποφασίσει για γούρι να μη μιλήσω μέχρι τον τελικό του Σαββάτου σε κανένα "γαύρο", καταπατώ την υπόσχεσή μου. Ας όψεται δηλαδή η επιρρέπεια σου σε οτιδήποτε θηλυκό κινείται. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η οποιαδήποτε, αλλά η Εβελίνα Παπαντωνίου. Κατάλαβες ποια λέω, τη "Σταρ Ελλάς". Και μη νομίζεις ότι θα σου μιλήσω για τον υπ' αριθμόν ένα υποψήφιο πατέρα της, Δάκη. Αυτά είναι περασμένα και μάλλον ξεχασμένα. Άσε που αν είχα κανένα νεότερο, σε σένα θα το έλεγα; Όχι βέβαια, έχω την Ελενάρα, μα πάνω από όλα το Σωτηράκη που είναι όλο αυτιά.

Τέλος πάντων, μη μακρηγορώ γιατί έχω δουλειά να βγάλω και σε λίγη ώρα ξεκινάει η Μπάγερν. Που λες Τζορτζ οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το μακρινό, πλην μαγευτικό Πουέρτο Ρίκο (α για για για . . . ) θέλουν το Εβελινάκι φαβορί για την πρωτιά. Δηλαδή την κατάκτηση του τίτλου της "Μις Υφήλιος". Και δεν είναι βλακείες αυτά που σου λέω. Τα προγνωστικά μιλάνε βάσει δεδομένων, ντοκουμέντων. Πρόσεξε να δεις, στο Διαδίκτυο διεξάγεται εδώ κι ένα μηνα διαγωνισμός, όπου οι χρήστες ψηφίζουν την καλύτερη. Οι υποψήφιες είναι με μαγιό και τουαλέτα (αν δεν απατώμαι) και δίπλα τους είναι το βιογραφικό.

Η δικιά μας Τζόρτζ - αλήθεια σου αρέσει εσένα; - βγάζει μάτια και για του λόγου το αληθές είναι στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας. Πρώτη - αν κάνω λάθος συγχώρεσέ με, τόσες υποψήφιες είναι - είναι η Μις Σουηδία. Έτσι που λες έχουν τα πράγματα στο Πουέρτο Ρίκο. Μεγάλες στιγμές ζει η Εβελίνα, ποιος την πιάνει. "Και ποιος θα το περίμενε" εύστοχα πιθανόν να συμπληρώσεις.

Άλλωστε από την Ελλάδα έφυγε, με καλές μεν περγαμηνές, όχι όμως κι έτσι. Μακάρι πάντως φίλε να τον πάρει τον τίτλο (είδες ρε εμείς οι γυναίκες πόσο δίκαιες είμαστε). Πάντως Τζόρτζ -είναι λίγο άσχετο αυτό - σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ το Εβελινάκι όταν δούλευε στο "Babe O" και τους "Αέρηδες" στο Λουτράκι. Δε μου έρχεται η εικόνα της καθόλου. Φαίνεται έχει αλλάξει πολύ από τότε.