Πάμελα VS Χάρλεϊ

09.05.2001
Ελενάρα μου γεια και χαρά. Άσε είμαι πολύ στενοχωρημένη. Δεν υπάρχουν αληθινές φιλίες. Και δεν έβγαλα αυθαίρετα αυτό το συμπέρασμα, έχω ντοκουμέντα στο χέρι μου. Με βαρύ πόνο καρδιάς σε ενημερώνω ότι προ ημερών μια μεγάλη φιλία έλαβε τέλος. Η Λιζ Χάρλεϊ και η Πάμελα Άντερσον τσακώθηκαν άγρια κι έκτοτε ούτε καλημέρα δε λένε.
Ελενάρα μου γεια και χαρά.


Πως πάνε τα κέφια σου; Άσε και είμαι πολύ στενοχωρημένη. Δεν υπάρχουν αληθινές φιλίες, Ελένη μου. Και δεν έβγαλα αυθαίρετα αυτό το συμπέρασμα, έχω ντοκουμέντα στο χέρι μου. Με βαρύ πόνο καρδιάς σε ενημερώνω ότι προ ημερών μια μεγάλη - και κατά τα φαινόμενα ειλικρινής - φιλία έλαβε τέλος. Η Λιζ Χάρλεϊ και η Πάμελα Άντερσον τσακώθηκαν άγρια κι έκτοτε ούτε καλημέρα δε λένε.

Η αιτία του τσακωμού ήταν - τι άλλο;- ένας άνδρας. Ο Τομι Λι συγκεκριμένα. Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι δυο γυναίκες τους τελευταίους μήνες έκαναν τόση παρέα που όλοι τις φώναζαν "Οι σιαμαίες". Θα θυμάσαι, άλλωστε ότι είχαν πάει αλά μπρατσέτο στα Όσκαρ. Γενικά ήταν μια φάση, όπου Χάρλεϊ και Πάμελα και τούμπαλιν. Μέχρι και μαζί κοιμόντουσαν - μην πάει ο νους σου στο πονηρό - μετά από τις εκάστοτε εξόδους τους.

Εκεί στο Χόλιγουντ όλοι ισχυρίζονταν ότι η φιλία αυτή γρήγορα θα λάμβανε τέλος. Όπερ κι εγένετο, αλλά σίγουρα δεν υπολόγιζαν την αιτία, δηλαδή τον Τομι Λι. Θα θυμάσαι που σου είχα πει ότι η Πάμελα τα ξαναβρήκε με τον πρώην άντρα της. Ένα γεγονός που την έκανε να πετάει σε πελάγη ευτυχίας, διότι ως φαίνεται αυτός είναι η αληθινή της αγάπη. Και για να γιορτάσει την ευτυχία της αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι καλώντας τους λίγους, αλλά καλούς της φίλους.

Εννοείται πως καλεσμένη ήταν και η μοντέλα - ηθοποιός Λιζ. Στο πάρτι, λοιπόν που έλαβε χώρα σε παραλία (beach party κοινώς) τα ποτά κι ότι άλλο παρελκόμενο -καταλαβαίνεις εσύ- έδιναν κι έπαιρναν. Η ώρα είχε περάσει και το κέφι είχε ανάψει. Τότε η Χάρλεϊ πήγε και κάθισε στα πόδια του Τόμι. Κι όχι μόνο αυτό, άρχισε να του ψιθυρίζει διάφορα στο αυτί του. Την ξεδιάντροπη. Και να Ελενάρα μου το χαχανητό. Κι όσο αυτοί χασκογελούσαν, τόσο τσαντιζόταν η Πάμελα.

Φίλες ήταν με την Χάρλεϊ, το ποιόν της το ήξερε, οπότε δεν ήθελε και πολύ φαντασία για να καταλάβει τι έλεγαν. Άσε που και ο αγαπημένος της δεν είναι και το πιο αθώο πλάσμα που υπάρχει. Έτσι, η σεξοβόμβα "ναυαγοσώστρια" πρόλαβε κι έσωσε την κατάσταση, διώχνοντας την "κολλητή" της κλοτσηδόν από το πάρτι. Ρόμπα την έκανε μπροστά στους όχι και τόσο έκπληκτους καλεσμένους. Από τότε Χέλεν μου ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από πλευράς Παμ. Τσάμπα περιμένει η πρώην του Χιου Γκραντ ένα τηλεφώνημά της. Δεν πρόκειται να το λάβει, διότι η ξανθιά έχει μουλαρώσει. Όσον αφορά τον Τόμι της ζήτησε συγνώμη, της έσκασε κι ένα χαμόγελό του, πείθοντάς την ότι δεν έφταιγε αυτός.