Η επιστροφή του άσωτου Χάρισον

28.04.2001
Ελενάρα μου γεια σου. Δε σε πρόλαβα σήμερα και πολύ στεναχωρήθηκα, διότι σου έχω ένα κουφό νέο. Ο Χάρισον Φόρντ γύρισε πίσω στη συζυγική κλίνη. Κι αυτή τον δέχτηκε. Κοίτα πράματα. Η Μελίσα Μάθισον, περί οίας ο λόγος έκανε δεκτό το αίτημα συγνώμης του διάσημου ηθοποιού και από τον περασμένο Φεβρουάριο του ξανάνοιξε την αγκαλιά της.
Ελενάρα μου γεια σου. Δε σε πρόλαβα σήμερα και πολύ στεναχωρήθηκα. Βλέπεις είχα όρεξη για κουβεντούλα και δυστυχώς δε βρήκα ανταπόκριση από κανέναν. Όλοι τους έγραφαν και δε μου έδιναν σημασία. Είχε φύγει και το Τζινάκι με τη Δήμητρα κι έτσι αμέσως ασχολήθηκα με τα γραμματάκια μου και τις αθώες ειδησούλες που καθημερινά έχω. Πρόσεξε ένα κουφό που έμαθα σήμερα. Ο Χάρισον Φόρντ γύρισε πίσω στη συζυγική κλίνη. Κι αυτή τον δέχτηκε. Άκου πράματα.

Η Μελίσα Μάθισον, περί οίας ο λόγος έκανε δεκτό το αίτημα συγνώμης του διάσημου ηθοποιού και από τον περασμένο Φεβρουάριο του ξανάνοιξε την αγκαλιά της. Του τα συγχώρεσε όλα παιδί μου, σβήνοντας μονομιάς τα όσα της είχε κάνει. Χωρίς φυσικά να θέλω να κάνω τον "δικηγόρο του διαβόλου", όμως απορώ πως το μπόρεσε. Δύσκολη απόφαση, δεν έχεις να πεις.

Να πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο "Ιντιάνα Τζόουνς" τον περασμένο Νοέμβριο εν μια νυκτί - που λέει ο λόγος - αποφάσισε ότι δε μπορεί άλλο ως παντρεμένος, εγκαταλείποντας έτσι την οικογενειακή θαλπωρή (πως τα λέω). Θα θυμάσαι τις φωτό που βλέπαμε κάθε λίγο και λιγάκι στο Internet και τα περιοδικά με τον Χάρισον να ερωτροπεί με διάφορες μικρές και ζουμερές ξανθιές.

Έλα, όμως που η άσωτη ζωή, όσο γλυκιά κι αν ήταν τον κούρασε τον άνθρωπο. Βλέπεις δεν είναι και κανένας νιος που να αντέχει ο οργανισμός του τις κραιπάλες. Έτσι, πήρε τη μεγάλη απόφαση να γυρίζει σπίτι του ωσάν τη βρεγμένη γάτα. Ζήτησε ταπεινά συγνώμη κι απέδωσε το στραβοπάτημά του - να το πω - στην κλιμακτήριο. Ναι καλά διάβασες, είπε δηλαδή ότι περνούσε την κρίση της μέσης ηλικίας, όπου του γεννήθηκαν οι γνωστές απορίες: "Ποιος είμαι, τι κάνω, που πάω, αρέσω στις γυναίκες, λες να είμαι ένα βήμα πριν το θάνατο; κτλ, κτλ".

Τώρα από ότι λένε φίλοι του ζευγαριού τόσο ο Χάρισον όσο και η Μελίσα είναι πολύ ευτυχισμένοι και περνούν μια δεύτερη φάση του γάμου τους. Τώρα αν σκέφτονται να ανανεώσουν τους γαμήλιους όρκους (το συνηθίζουν άλλωστε οι Αμερικάνοι) δεν το γνωρίζω. Αυτοί, όμως που χάρηκαν περισσότερο για την επανασύνδεση είναι τα παιδιά τους και λογικό. Αυτά τα νέα μου από τον Φορντ και την...κλιμακτήριό του.

Ρε συ Χέλεν λες στα 70 του να την ξανακάνει με ελαφρά πηδηματάκια, επειδή τότε θα τον έχει πιάσει η κρίση του...θανάτου; Είμαι μήπως λίγο μακάβρια; Για να μην το κοροϊδεύω, διότι ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Φαντάζεσαι να παντρευτώ και να μου κάνει τα ίδια ο άντρας μου; Και καλά να έχει τα λεφτά και τη φήμη του Χάρισον, να τον συγχωρέσω, αν δεν τα έχει όμως τι να κάνω η δόλια;