Γάλλος....ο Σάκης.

27.04.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη,ο Ρουβάς - και συγνώμη που ξεκίνησα τόσο απότομα - πρόκειται να αγοράσει σπίτι στο Παρίσι. Είδες; Κι εμείς δε μπορούμε να πάρουμε ούτε στο Αιγάλεω. Επίσης, από ότι έμαθα η καινούργια του δουλειά - με τη σφραγίδα του Φοίβου θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία. Διεθνής δηλαδή ο Σάκης. Όχι παίζουμε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλησπέρα. Πως είναι η υγεία και τα κέφια σου; Βαράνε κόκκινο; Άσε Σώτο μου και παραλίγο να σκάσει η υφιστάμενη σου (δηλαδή εγώ). Όχι από το φαΐ αλλά από τη χθεσινή απεργία. Κι αυτό, διότι απέργησα κανονικότατα. Ούτε στη δουλειά ήρθα, ούτε και κουτσομπόλεψα. Αλήθεια, αφού όλοι νόμιζαν ότι ήμουν άρρωστη. Παιδί μου λέξη δε μου έβγαλαν. Καλά δεν έκανα;

Σήμερα, όμως το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου. Από το πρωί λέω. Όλους τους έχω πιάσει στο στόμα μου, από διάσημους μέχρι και μια γειτόνισσα στο χωριό μου. Μη φοβάσαι για σένα δεν είπα τίποτε, αν και δέχομαι πιέσεις από ορισμένους, ονόματα δε λέω. Ο Ρουβάς Σώτο μου - και συγνώμη που ξεκίνησα τόσο απότομα - πρόκειται να αγοράσει σπίτι στο Παρίσι. Είδες; Κι εμείς δε μπορούμε να πάρουμε ούτε στο Αιγάλεω. Τέλος πάντων, ήδη μαζί με τον Ηλία Ψινάκη έχουν ξεκινήσει το ψάξιμο. Και μη νομίζεις ότι έχουν αγοράσει τίποτε μικρές αγγελίες κι έχουν πάρει σβάρνα τους δρόμους και ψάχνουν για σπίτι.

Έχουν βάλει γνωστό μεσιτικό γραφείο των Παρισίων για να βρει το διαμέρισμα που θέλουν. Στο εν λόγω γραφείο ξέρεις ποια τους πήγε; Η Νάνα Μούσχουρη, η οποία παιδί μου έχει εξελιχθεί σε κολλητάρι των δύο φίλων. Μάλιστα, από ότι πήρε το αυτί μου προσπαθούν μπας και βρουν σπίτι κοντά στης διάσημης ερμηνεύτριας. Αυτό είναι κομμάτι δύσκολο, όμως δεν πτοούνται, διότι δεν τους βιάζει να βρουν αύριο κιόλας διαμέρισμα. Αφού αναφέρθηκα στο Σάκη να σου πω επίσης ότι ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Καραϊβική.

Θα πάει λέει να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του, μακριά από όλους. Βλέπεις φίλτατε με την επιστροφή του έχει να ετοιμάσει τον καινούργιο του δίσκο παρέα με το Φοίβο. Πως και δεν προτίμησε το Λαζόπουλο; Τέλος πάντων, από ότι έμαθα η καινούργια του δουλειά θα κυκλοφορήσει στη Γαλλία. Διεθνής δηλαδή ο Σάκης. Όχι παίζουμε.

Αυτά ήταν τα νέα μου. Μπορεί να μη σε ενδιαφέρουν και πολύ, όμως όλο και κάποια Ρουβίτσα μπορεί να γνωρίζεις, η οποία να τους βρίσκει ένα κάποιο ενδιαφέρον.