Τραυματισμός αξίας 17 εκατ. δραχμών.

18.04.2001
Καλέ μου Σωτήρη, καταρχάς "Χρόνια Πολλά". Πως τα πέρασες το Πάσχα; Ήταν λίγο πίκρα, λόγω δουλειάς ε; Τι να κάνεις ρε Σώτο μου, όλοι στη βιοπάλη. Έτσι είναι. Αν και μεταξύ μας έχω ένα σχέδιο που θα μας φέρει χρήμα, όχι πολύ αλλά αρκετό για να τη σκαπουλάρουμε κανένα εξάμηνο. Πρόκειται για αγωγές και την ιδέα μου την έδωσε η Ηρώ Μουκίου.
Καλέ μου Σωτήρη,

Καταρχήν "Χρόνια Πολλά". Πως τα πέρασες το Πάσχα; Ήταν λίγο πίκρα, λόγω δουλειάς ε; Τι να κάνεις ρε Σώτο μου, όλοι στη βιοπάλη. Έτσι είναι. Αν και μεταξύ μας έχω ένα σχέδιο που θα μας φέρει χρήμα, όχι πολύ αλλά αρκετό για να τη σκαπουλάρουμε κανένα εξάμηνο. Μην πάει το μυαλό σου σε τίποτε ληστείες τραπεζών και τα σχετικά, διότι και οι δυο μας λόγω ηλικίας (εσύ ώριμος άνδρας, εγώ μικρό κορίτσι) δεν κάνουμε γι' αυτά. Πρόκειται για αγωγές και την ιδέα μου την έδωσε η Ηρώ Μουκίου.

Η Μουκίου Σώτο μου πριν από κάτι μήνες -αν δεν απατώμαι- έπεσε σε μια λακκούβα στο κέντρο της Αθήνας με αποτέλέσμα να χτυπήσει στο πόδι της. Τώρα ζητά από το Δήμο Αθηναίων αποζημίωση για τον τραυματισμό της ύψους 17 εκατομμυρίων δραχμών.

"Και για ποιο λόγο να της δώσουν τα χρήματα;" ενδεχομένως να ρωτάς. Για ψυχική οδύνη, Σώτο μου. Λίγο το έχεις να μπουρδουκλωθείς σε μια λακκούβα και να πέσεις κάτω; Αν και όπως ισχυρίζεται η ίδια δεν είχαν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ήταν μαζί με την κόρη της κι από το πέσιμο άρχισαν οι δυο τους να κουτρουβαλάνε στο δρόμο, με αποτέλεσμα η μικρούλα να υποστεί ισχυρό σοκ. Άσε που σχίστηκε η τσάντα της (λες να ήταν Louis Vuitton;).

Εντάξει Σωτήρη μου, μπορεί να γελοιοποιώ λίγο το θέμα (αν κι όταν άκουσα την περιγραφή νόμιζα ότι έπεσε από τον Λυκαβηττό) αλλά έχει και τα σοβαρά του: η Μουκίου εξαιτίας του τραυματισμού δεν κατάφερε να δουλέψει φέτος σε κάποιο θέατρο, παρόλο που είχε προτάσεις. Κι εδώ την πιστεύω, διότι είναι γνωστή στο χώρο της, άλλο αν εσύ δεν την ξέρεις.