Η Γερμανού για Αλιμπέρτη, Παρθένη και νέο "έρωτα"!

30.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φήμες που λένε ότι η Ναταλία Γερμανού είναι ερωτευμένη με το νεαρό τραγουδιστή, Ηλία Βρεττό. Μάλιστα, η ίδια υπογράφει στο νέο του cd, οπότε καταλαβαίνεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν φήμες που λένε ότι η Ναταλία Γερμανού είναι ερωτευμένη με το νεαρό τραγουδιστή, Ηλία Βρεττό. Μάλιστα, η ίδια υπογράφει στο νέο του cd, οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν ήθελαν πολύ οι «κακές» γλώσσες να μιλήσουν για νέο έρωτα. Άσε, που αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, όπου χρεώνουν στην Γερμανού σχέση με νεαρό τραγουδιστή με τον οποίο συνεργάζεται.

Και δεν είναι η πρώτη φορά, που η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες. Το αυτό, λοιπόν, έκανε και με τον Βρεττό και συγκεκριμένα μέσα από το «Gala» της Μαρίας Σταματέρη, όπου η Ναταλία αρνήθηκε ότι βγαίνει με τον Βρεττό, λέγοντας ότι είναι φίλοι τα τελευταία τρία χρόνια, αποδίδοντας τα δημοσιεύματα στη φετινή συνεργασία τους. Ωστόσο, η παρουσιάστρια του «Μες στην καλή χαρά» μίλησε και για άλλα θέματα, όπως η Σοφία Αλιμπέρτη.

Δήλωσε ότι της είναι πολύ συμπαθής, δεν την ξέρει προσωπικά, δεν έχουν κάνει παρέα, όμως στο παρελθόν την είχε φιλοξενήσει σε εκπομπή της και παραδέχεται ότι η Σοφία ήταν από τις καλύτερες καλεσμένες που είχε. Κι επειδή η Ναταλία είναι ανώτερος άνθρωπος, έκανε και τη δήλωση ανωτερότητας... «Αν δεν είχε εκπομπή τις ίδιες ώρες με εμένα, θα την είχα καλέσει». Μεγαλεία.

Α, εννοείται ότι η κουβέντα πήγε και στον Αλέξανδρο Παρθένη. Συγκεκριμένα, όταν εκείνος είχε κάνει τις δηλώσεις/σπόντα με τις ηλικίες των πρώην αγαπημένων του, η Γερμανού στο καπάκι είχε γράψει στο Facebook μία μπηχτή, που όλοι έλεγαν ότι προοριζόταν για τον Παρθένη. «Τι είναι χειρότερο από έναν ατάλαντο ηλίθιο; Ένας παρατημένος ατάλαντος ηλίθιος». Τώρα στην Σταματέρη, αρνήθηκε ότι αναφερόταν στο μοντέλο/ηθοποιό λέγοντας ότι ποτέ δεν θα έγραφε κάτι τέτοιο γι αυτόν τον άνθρωπο και δεν είναι τόσο κατίνα για να το κάνει. Χμ.... και σε ποιον αναφερόταν τότε ε;