Πώς ο Λάλας έφερε πίσω την Δρούζα!

30.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες παντού διαβάζουμε και ακούμε ότι η Άννα Δρούζα και ο Θανάσης Λάλας χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Μάλιστα, κυκλοφορήσαν και σχετικά ανεκδοτάκια, που
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες παντού διαβάζουμε και ακούμε ότι η Άννα Δρούζα και ο Θανάσης Λάλας χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Μάλιστα, κυκλοφορήσαν και σχετικά ανεκδοτάκια, που επειδή είμαι καλός άνθρωπος, δεν θέλω να αναφέρω. Χο χο. Τώρα, όμως, διαβάζουμε ότι το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και μάλιστα το πρώτο βήμα έκανε ο Λάλας με πολύ συγκινητικό τρόπο.

Άσε με. Το σκέφτομαι και με παίρνουν πάλι τα κλάματα. Σύμφωνα, λοιπόν, με το «Πρώτο Θέμα» ο γνωστός δημοσιογράφος με ένα υστερόγραφο στο editorial στο περιοδικό FAQ σπέσιαλ αφιερωμένο στην Δρούζα έφερε την παρουσιάστρια πίσω στην αγκαλιά του κι εκείνον στο σπίτι της, στα βόρεια προάστια. Τι έγραψε που συγκίνησε τόσο την Δρούζα, δίνοντας στη σχέση τους μια δεύτερη ευκαιρία;

«Αννούλα με έφερε στη ζωή... Αννούλα με ανάστησε»! Μπούχου, μπούχου. Με το μπαρδόν, αλλά με τέτοια κουβέντα μένει καμία γυναίκα ασυγκίνητη; Όχι βέβαια. Και συνέχισε στο editorial ο Λάλας: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ανακάλυψα ότι η σωτηρία μας είναι να γυρίζουμε την πλάτη στο εγώ. Να εμπιστευόμαστε τις επιταγές του σκοτεινού κομματιού του εαυτού μας προστατεύοντας έτσι τα συναισθήματά μας από τις δυνάμεις της λογικής».

Τελικά, τα λένε ωραία αι δημοσιογράφοι ε; Άμα θελήσω να κάνω ερωτική εξομολόγηση θα βρω δημοσιογράφο να μου γράψει μία. Τέλος πάντων, μετά από την κίνηση αυτή του Λάλα, τα πάντα όλα σβήστηκαν μεμιάς και το ζευγάρι είναι ξανά μαζί. Για του λόγου το αληθές, δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας αναφέρει ότι οι δυο τους στην αργία της 25ης Μαρτίου πήγαν στο Ναύπλιο. Και τα πέρασαν ζάχαρη.