Θα βάλει πυρ - Καγιά στο πρωινό;

24.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν, είναι η νέα παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» και παρόλο που στον ΑΝΤ1 τα στελέχη του σταθμού, μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξαν για εκείνη, υπάρχουν πολλοί μέσα στο κανάλι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Βίκυ Καγιά, λοιπόν, είναι η νέα παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» και παρόλο που στον ΑΝΤ1 τα στελέχη του σταθμού, μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξαν για εκείνη, υπάρχουν πολλοί μέσα στο κανάλι που δεν χάρηκαν με τη συνεργασία αυτή. Και κυρίως, οι κυρίες που όπως φαίνεται μία βλέψη, μία ελπίδα την είχαν για τη θέση. Κι ας είναι η συγκεκριμένη καρέκλα τα τελευταία χρόνια (οπότε και αποχώρησε η Ελένη Μενεγάκη) ηλεκτρική καρέκλα.

Και πάνω σε αυτό γεννιέται η μεγάλη απορία: «Θα αντέξει η Καγιά στη θέση αυτή; Κι αν ναι, για πόσο καιρό»; Γιατί ναι μεν δύο χρόνια τα πήγε καλά ως παρουσιάστρια του «So you think you can dance», όμως, άλλο το χορευτικό reality και άλλο το πρωινό ενός καναλιού στην πιο ανταγωνιστική ζώνη. Εξάλλου, η φετινή της απόπειρα στον Alpha, με το ζωντανό show, «Είσαι μέσα?» δεν πήγε καλά και για του λόγου το αληθές, κόπηκε πριν την ώρα του.

Χωρίς αμφιβολίες, το εγχείρημα που αναλαμβάνει το γνωστό μοντέλο είναι δύσκολο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο «Πρωινός Καφές» έχει αποδειχτεί μεγάλο ζόρι. Άραγε, θα καταφέρει η Καγιά όσα δεν κατάφεραν φέτος ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη; Θα δείξει. Πάντως, στον ΑΝΤ1 έχουνε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της και αυτό το καταλαβαίνεις, διαβάζοντας το δελτίο Τύπου του σταθμού που ανακοινώνει τη συνεργασία τους.

Άσε, που η επιλογή της Βίκυς είναι η επιστροφή στις... ρίζες, αφού είναι νέα, όμορφη και κυρίως... ξανθιά! Πότε πιάνει δουλειά; Ακούγεται ότι ξεκινάει μετά το Πάσχα, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει νωρίτερα και να τη δούμε να μας καλημερίζει σε δύο εβδομάδες από τώρα. Παίζει, δε, το σενάριο μέχρι το τέλος της σεζόν να έχει στο πλευρό της τον Γιώργο Λιανό και την Δέσποινα Καμπούρη, αλλά τίποτε δεν είναι σίγουρο. Όπως δεν είναι σίγουρο, αν η επιλογή του ΑΝΤ1 να τη ρίξει τώρα στη μάχη, θα αποδειχθεί σωστή.

Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να «κάψουν» την Καγιά ως επιλογή, αφού η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και ήδη οι εκπομπές στη συγκεκριμένη ζώνη έχουν παγιώσει τις θέσεις τους στο σχετικό πίνακα της AGB. Η Ελένη Μενεγάκη είναι σταθερά πρώτη και τίποτε δε δείχνει να την κουνάει, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι σταθερά δεύτερος, ανεβάζοντας τελευταία τα νούμερα του. Οπότε, λογικά η Καγιά - και να θέλει - δεν προλαβαίνει να αλλάξει τις ισορροπίες στη ζώνη. Αλήθεια, αν ο «Πρωινός Καφές» συνεχίσει να κάνει χαμηλά νούμερα, τι θα κάνουν στον ΑΝΤ1; Και πόσο ενθαρρυντικό θα είναι αυτό για τη νέα οικοδέσποινα την επόμενη χρονιά; Δεν μένει παρά να περιμένουμε και θα δείξει....