Η Ζαρίφη βρήκε νέα δουλειά!

20.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από το κόψιμο του Νίκου Μουτσινά και της Κατερίνας Ζαρίφη από τον «Πρωινό Καφέ» κι ενώ για τον πρώτο καθημερινά όλο και κάτι μαθαίνουμε κι όλο κάπου τον πετυχαίνουμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από το κόψιμο του Νίκου Μουτσινά και της Κατερίνας Ζαρίφη από τον «Πρωινό Καφέ» κι ενώ για τον πρώτο καθημερινά όλο και κάτι μαθαίνουμε κι όλο κάπου τον πετυχαίνουμε, δεν ίσχυε το ίδιο για τη συμπαρουσιάστρια του. Η Κατερίνα έχει εξαφανισθεί, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις και το μόνο που μαθαίναμε για εκείνη, είναι ότι έχει κάποιες επαγγελματικές προτάσεις.

Άλλωστε και ο πατέρας της το αυτό είχε πει πριν λίγες μέρες, ότι δηλαδή η κόρη του έχει δύο πολύ καλές προτάσεις. Ωστόσο, την Ζαρίφη - είναι αλήθεια - στο Star ή στον Alpha περιμέναμε, όπως δηλαδή ακουγόταν, αλλά τελικά στο ραδιόφωνο κατέληξε. Συμφώνησε με το Love radio και κάθε πρωί (στις 6 συγκεκριμένα) θα κάνει εκπομπή, έχοντας στο πλευρό της τον Πάνο Σταματόπουλο, αρχισυντάκτης της Ναταλίας Γερμανού στο «Μες στην καλή χαρά».

Ο εν λόγω επίσης, ήταν να πάει αρχισυντάκτης στον «Πρωινό Καφέ», αφού με την Ζαρίφη είναι χρόνια φίλοι, όμως τότε ο Μουτσινάς είχε ασκήσει βέτο και η συνεργασία ναυάγησε. Ωστόσο, οι σχέσεις του με την Κατερίνα δεν επηρεάστηκαν στο ελάχιστο. Σε αντίθεση με τις σχέσεις της με τον Μουτσινά, αφού ακούγεται ότι οι δυο τους δεν έχουν καμία επαφή (κι ας λέει εκείνος το αντίθετο ότι είναι φίλοι) και μάλιστα η παρουσιάστρια είναι τα μάλα ενοχλημένη μαζί του κι από τη γενικότερη συμπεριφορά του.

Όσο για το τηλεοπτικό μέλλον της μέχρι πρότινος παρουσιάστριας του «Πρωινού Καφέ»; Πολλά ακούγονται και γράφονται, αφού δημοσιεύματα την έστειλαν στον Alpha να παρουσιάζει νέα εκπομπή. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει καθώς η Ζαρίφη θέλει να σκεφτεί σοβαρά το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα και σε ποιο κανάλι θα το κάνει. Μάλιστα, κάποιοι δεν αποκλείουν να παραμείνει στον ΑΝΤ1, αφού οι σχέσεις της με το σταθμό είναι καλές. Εξάλλου, μετά το κόψιμο έλεγαν ότι στον ΑΝΤ1 της πρότειναν να παραμείνει στην εκπομπή, αλλά εκείνη δεν είχε δεχτεί για ηθικούς λόγους.