Ο Κουρκούλης μιλάει για μωρό και Κελεκίδου!

16.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τον τελευταίο καιρό ο Νίκος Κουρκούλης, αφού η αγαπημένη του, Κέλυ Κελεκίδου θα φέρει στον κόσμο σε πέντε μήνες από τώρα το πρώτο τους παιδί. Κι αυτή είναι η πρώτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τον τελευταίο καιρό ο Νίκος Κουρκούλης, αφού η αγαπημένη του, Κέλυ Κελεκίδου θα φέρει στον κόσμο σε πέντε μήνες από τώρα το πρώτο τους παιδί. Κι αυτή είναι η πρώτη φορά που ο αοιδός μιλάει τόσο για το μωρό που θα έρθει όσο και για τη σχέση του με την Κέλυ. Τι σου κάνει η χαρά της πατρότητας ε; Σου λύνει τη γλώσσα κι αυτή πάει ροδάνι.

Έτσι, το απόγευμα της Παρασκευής μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όπου παραδέχτηκε την εγκυμοσύνη, δήλωσε πανευτυχής, αλλά δεν ήθελε να πει περισσότερα για το συγκεκριμένο θέμα. Ήταν, όμως, λαλίστατος στο κομμάτι της σχέσης του με την Κελεκίδου, όπου επιτέλους παραδέχτηκε ότι είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια και μάλιστα εκείνη είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής του. Και για ποιο λόγο τόσα χρόνια δήλωναν φίλοι; Λόγω δημοσιότητας. Από τη μία ήθελαν να δημοσιοποιήσουν το δεσμό τους κι από την άλλη είχαν φόβο για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθούν και πώς θα τους αντιμετωπίσουν τα Μέσα.

Γι αυτό και πουλούσαν τρέλα με τη φιλία και όλα καλά. Τώρα, όμως, με το μωρό τα πάντα έχουν αλλάξει και για του λόγου το αληθές, ο Κουρκούλης στην πρεμιέρα του σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης αφιέρωσε το τραγούδι «Πώς να ζήσω μακριά σου» στην αγαπημένη του, ενώ όπως αποκάλυψε γράφτηκε αποκλειστικά για εκείνη. Σνιφ, σνιφ. Η Κέλυ ταξίδεψε μαζί του στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν κατάφερε (λόγω εγκυμοσύνης) να πάει στην πρεμιέρα κι έτσι παρέμεινε στο ξενοδοχείο. Άντε να κάνει καμιά δημόσια εμφάνιση να δούμε λίγη κοιλίτσα.