Μία Ουκρανή για τον Φραγκολιά!

09.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Απογοητεύτηκε ο Κωστάκης ο Φραγκολιάς από τις Ελληνίδες ? ειδικά μετά το τέλος της σχέσης του με την Ευαγγελία Αραβανή ? και είπε ο άνθρωπος να το ρίξει στις... εξαγωγές.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Απογοητεύτηκε ο Κωστάκης ο Φραγκολιάς από τις Ελληνίδες - ειδικά μετά το τέλος της σχέσης του με την Ευαγγελία Αραβανή - και είπε ο άνθρωπος να το ρίξει στις... εξαγωγές. Και ποία καλύτερη «αγορά» για εύρεση νύφης από την Ουκρανία; Η Τσεχία μήπως; Ναι γιατί όχι, αλλά ο Κωστάκης από την Ουκρανία βρήκε κοπέλα.

Αν δηλαδή πιστέψουμε τα τελευταία δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι το μοντέλο εδώ και λίγο καιρό βγαίνει με την Ουκρανικής καταγωγής συνάδελφο του, Βικτώρια Καρύδα. Βέβαια, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, επειδή η σχέση είναι ακόμη στην αρχή το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

Γι αυτό και δεν τους έχουμε πετύχει κάπου. Ο Φραγκολιάς φαίνεται να είναι ενθουσιασμένος με τη νέα αγαπημένη του, η οποία έχει πολλά κοινά με την πρώην του, Αραβανή. Και οι δύο είχαν πάρει μέρος στα καλλιστεία και οι δύο είναι εστεμμένες, ενώ έχει τύχει φωτογραφήσεις τους πολλές φορές να φιλοξενούνται στο ίδιο περιοδικό. Ε, είναι μικρός ο χώρος, αυτά συμβαίνουν.