Τέλος το κρυφτούλι!

09.03.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην περίπτωση της Χριστίνας Παππά και του Παναγιώτη Λιαδέλη για πολύ καιρό ίσχυε... «Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι». Ενώ, δηλαδή, όλοι ξέραμε ότι είναι ζευγάρι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην περίπτωση της Χριστίνας Παππά και του Παναγιώτη Λιαδέλη για πολύ καιρό ίσχυε... «Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι». Ενώ, δηλαδή, όλοι ξέραμε ότι είναι ζευγάρι, εκείνοι το είχαν ρίξει λίγο στην.. τρελή κι απέφευγαν να επιβεβαιώσουν αυτό που όλοι γνωρίζαμε.

Μόνο δύο μήνες πριν ο Λιαδέλης παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος με μία άλλη γυναίκα, χωρίς να δώσει ονόματα. Και η Παππά πρόσφατα πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και με το μονόπτερο να βγάζει μάτι, άρχισε την πλάκα για το ποιος τής το πρόσφερε και τι σκοπούς έχει για την ίδια. Ιερούς, ιερούς έχει πίστεψε με. Τέλος πάντων, το κρυφτούλι φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν και το ζευγάρι έκανε την δεύτερη δημόσια εμφάνιση του.

Η πρώτη είχε γίνει - άθελά τους- στα μπουζούκια και η δεύτερη ήταν απλά αντιγραφή της πρώτης. Στα μπουζούκια και πάλι τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός και συγκεκριμένα στην αυλαία της Πέγκυς Ζήνα, στο VOX. Και το θέμα είναι ότι οι δυο τους μάλλον δεν περίμεναν ότι εκεί θα υπήρχαν κάμερες, διότι έδειξαν να ξαφνιάζονται στη θέα του. Ναι καλά. Ολοκληρώνει τις εμφανίσεις η Πέγκυ, η Ελεονώρα Μελέτη είναι πρώτο τραπέζι πίστα και μία έστω κάμερα της εκπομπής της δεν θα είναι εκεί; Αμ πως.