Βίσση - Βανδή διαψεύδουν τις φήμες!

26.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε στην πιάτσα ένα σενάριο που περισσότερο έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, παρά με πραγματικότητα. Λεγόταν ότι η Άννα Βίσση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε στην πιάτσα ένα σενάριο που περισσότερο έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, παρά με πραγματικότητα. Λεγόταν ότι η Άννα Βίσση φεύγει από την Sony music και πηγαίνει προς Heaven μεριά. Ω ναι, την εταιρεία της Δέσποινας Βανδή.

Κι εκεί που απορούσαμε πώς θα συνυπάρξουν οι δύο γυναίκες κάτω από την ίδια δισκογραφική στέγη και ήμασταν σίγουροι ότι η εταιρεία από Heaven θα γινόταν.. .Hell, έρχεται η μεγάλη διάψευση. Η Sony με δελτίο Τύπου μάς ενημερώνει ότι η Βίσση όχι μόνο δε φεύγει από την εταιρεία, αλλά ανανέωσε πριν λίγες μέρες το συμβόλαιο της. Κι έτσι πολλοί έμειναν με την όρεξη για μία συνύπαρξη των δύο «αιωνίων». Ε ναι, εδώ πού τα λέμε, αυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίες.

Την ίδια στιγμή, η Βανδή από την Κύπρο, όπου βρέθηκε για φιλανθρωπική συναυλία, διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και θέλουν να έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις της με τον Φοίβο. Και μάλιστα να επιθυμεί να φύγει από την Heaven και το μανατζάρισμά της να αναλαμβάνει η εταιρεία δημοσίων σχέσεων του Ντέμη Νικολαϊδη, που πρόκειται να ανοίξει οσονούπω.

Από τα παραπάνω, τελικά, δεν φαίνεται να ισχύει τίποτε,. Οι σχέσεις της με τον Φοίβο εξακολουθούν να είναι πολύ καλές και ο σύζυγός της ούτε έχει σκεφτεί να αναλάβει την Δέσποινα. Επίσης, οι σχέσεις της με την εταιρεία είναι καλές και για του λόγου το αληθές, σε λίγο καιρό από τώρα θα μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου της cd από τον Φοίβο. Μάλιστα. Εμείς, δεν έχουμε παρά να τα πιστέψουμε μέχρι... αποδείξεως του εναντίον!!!