Όταν η Μάρω συνάντησε τον Καραφώτη!

26.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει, διότι όλα τα άλλα έρχεται η μέρα και η στιγμή που θα... σμίξουν! Για του λόγου το αληθές, μετά από τρία χρόνια (οπότε και χώρισαν οριστικά) συναντήθηκαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει, διότι όλα τα άλλα έρχεται η μέρα και η στιγμή που θα... σμίξουν! Για του λόγου το αληθές, μετά από τρία χρόνια (οπότε και χώρισαν οριστικά) συναντήθηκαν η Μάρω Λύτρα και ο Κώστας Καραφώτης. Είμαι σίγουρη (αν κρίνω πώς εξελίχθηκε η βραδιά) ότι αν ήξεραν για τη συνάντηση, θα την είχαν αποφύγει. Ειδικά, ο Καραφώτης ο οποίος άπαξ και είδε την Μάρω... φάντη μπαστούνι, έναν ντουβρουτζά τον έπαθε.

Η συνάντηση των δύο πρώην έγινε στα γενέθλια του Θέμη Γεωργαντά σε γνωστό κλαμπ των Αθηνών. Εκεί, είχε πάει πρώτος ο Κώστας και άπαξ και είδε να μπαίνει μετά τα μεσάνυχτα η Μάρω (σαν την Σταχτοπούτα για κάποιος, σαν τον... βρικόλακα για τον Κώστα. Μπρρρ) έπαθε πανικό. Προσπάθησε να μην το δείξει, αλλά η αμηχανία του ήταν φανερή. Και της Μάρως ήταν (μη λέμε κι ό, τι θέλουμε), αλλά ως γυναίκα που είναι, ξέρει να κρύβεται καλύτερα. Ε, έχουμε κι εμείς οι γυναίκες τα ταλέντα μας.

Οι δυο τους κάθισαν σε διαφορετικά τραπέζια κι απέφευγαν την οποιαδήποτε επαφή, όμως, έπρεπε κάποια στιγμή να τα πουν κι από κοντά. Εξάλλου, η Μάρω καθόταν με ανθρώπους της Heaven και ο Καραφώτης δεν γινόταν να μην πάει έστω για λίγο στο τραπέζι τους. Έτσι, μετά από ώρα πήγε στην παρέα τους και μάλιστα κάθισε δίπλα στην πρώην αγαπημένη του. Μίλησαν για πέντε λεπτά, ο τραγουδιστής δηλαδή, διότι η Λύτρα απλά τον παρακολουθούσε. Μετά το πέρας του πεντάλεπτου, ο Καραφώτης έφυγε από το τραπέζι και όλο το βράδυ... μην είδατε τον Κωστή!

Στο πάρτι ήταν προσκεκλημένη και η Κατερίνα Παπουτσάκη. Γαμώτο, φαντάσου τι θα γινόταν σε μία τέτοια συνάντηση. «Των πρώην το πανηγύρι». Αλλά, δυστυχώς η Παπουτσάκη προτίμησε τα βραβεία για τους «Άνδρες της χρονιάς» κι έτσι χάθηκε η μοναδική αυτή ευκαιρία. Δεν πειράζει, σε κάποιο άλλο πάρτι γενεθλίων....