Η Γκαγκάκη και ο Χρήστος του X Factor!

20.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ποια παρέα ήταν εκείνη που τράβηξε την προσοχή και το ενδιαφέρον στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον κι έγινε θέμα όλο το βράδυ και όχι μόνο; Κρατήσου. Μα της Κατερίνας Γκαγκάκη με το νεαρό παίκτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ποια παρέα ήταν εκείνη που τράβηξε την προσοχή και το ενδιαφέρον στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον κι έγινε θέμα όλο το βράδυ και όχι μόνο; Κρατήσου. Μα της Κατερίνας Γκαγκάκη με το νεαρό παίκτη του X Factor, Χρήστο! Η κριτής του εν λόγω παιγνιδιού πήγε στο «Αθηνών Αρένα» μαζί με το νεαρό παίκτη της ομάδας της και άπαξ και είδαν εκείνο να βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο της, άρχισαν να σταυροκοπούνται και να τρίβουν τα μάτια τους.

Κι, όμως, κανενός το μάτι δεν τους γέλασε, αφού αυτό που έβλεπαν ήταν αληθινό. Μπορεί και φιλικό, μπορεί κι επαγγελματικό. Μπορεί και κάτι άλλο; Ποιος ξέρει. Όπως, καταλαβαίνεις ήταν λογικό κι επόμενο, όσοι βρίσκονταν κοντά τους να τούς προσέχουν περισσότερο από τον Sakis και να μην αφήνουν να πέσει τίποτε κάτω.

Μάλιστα, η κάμερα τους «έπιασε» να είναι πολύ κοντά και δη την ώρα που η Γκαγκάκη πήγε να βάλει το χέρι της στην πλάτη του νεαρού (και τα μάλα όμορφου) Χρήστου. Αλλά, μάλλον, είδε την κάμερα και δεν... τρελάθηκε να το βάλει. Γιατί, ακόμη και να είναι αθώα η έξοδος τους στον τελικό, μετά από τέτοιο πλάνο άντε να αποδείξει η Γκαγκάκη ότι δεν είναι ελέφαντας.

Εδώ, όταν έπαιζε το X Factor και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άφηναν υπονοούμενα για τη σχέση της Κατερίνας με κάποιους από τους παίκτες της. Πάντως, άδικο εγώ δεν της δίνω. Από τη μία ο Χρήστος, από την άλλη Λούκας.... Ωστόσο, σε περίπτωση που παίζει κάτι άλλο (ποτέ μη λες ποτέ) δεν θα μάς προκαλέσει καμία έκπληξη. Έχουμε ζήσει το «σενάριο» μέλος κριτικής επιτροπής να ερωτεύεται παίκτη του παιγνιδιού. Δες Ναταλία Γερμανού και Θάνο Τζάνη. Τελικά, πουθενά δεν υπάρχει... παρθενογένεση!