Ποια είναι η νέα φίλη του Ψινάκη;

20.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Έψαχνε να βρει τον μπελά της η Αγγελική Νικολούλη και τελικά τον βρήκε... πήγε κι έκανε φίλο τον Ηλία τον Ψινάκη. Αλλά αυτά είναι τα ρίσκα όταν ψάχνεις... φως στο Τούνελ. Αντί για φως βρίσκεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έψαχνε να βρει τον μπελά της η Αγγελική Νικολούλη και τελικά τον βρήκε... πήγε κι έκανε φίλο τον Ηλία τον Ψινάκη. Αλλά αυτά είναι τα ρίσκα όταν ψάχνεις... φως στο Τούνελ. Αντί για φως βρίσκεις τον Ψινάκη! Από πότε ξεκίνησε η παρέα των δύο, δεν το ξέρω, θα σε γελάσω. Γι’ αυτό κι ένιωσα μεγάλη έκπληξη, όταν είδα τον δαιμόνιο μάνατζερ να κάνει είσοδο στο «Αθηνών Αρένα» για τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον, παρέα με τη Νικολούλη!

Καλά, όλοι την ίδια έκπληξη ένιωσαν, όταν είδαν τον εξαφανισμένο από τα κοσμικά Ψινάκη να εμφανίζεται με τη γυναίκα που βρίσκει όλους τους χαμένους του τόπου! Η Νικολούλη δεν είναι συνηθισμένη σε «εισόδους - Ψινάκη» και μπροστά στις κάμερες (που έπεσαν πάνω τους λες κι ερχόταν ο... Μπραντ Πιτ τουλάχιστον) η συμπαθέστατη δημοσιογράφος τα έχασε.

Αλλά ας είναι καλά ο Ψινάκης, που αυτά είναι... παλιά μου τέχνη κόσκινο. Άρχισε εκεί τα δικά του, απάντησε σε χαζές ερωτήσεις του τύπου «Είναι αληθινή η γούνα σας», λέγοντας «Η δική σας γούνα εκεί κάτω είναι αληθινή» και μετά πήρε την αγχωμένη Νικολούλη και μπήκαν μέσα. Ωστόσο, στο τραπέζι δεν κάθισαν δίπλα, αλλά ο μάνατζερ προτίμησε τον κολλητό του φίλο, Κωνσταντή Σπυρόπουλο για να κάνει μάλλον και τα σχόλια του για τη βραδιά. Και κυρίως για την εμφάνιση του Sakis, που άπαξ και το «είδωλο» ανέβηκε στη σκηνή, ο Ψινάκης έβγαλε το σακάκι. Ζέστη, πολλή ζέστη στην αίθουσα!