Ποιος διάσημος είπε "χασάπη" την Καλομοίρα;;;

20.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λένε ότι «η αρνητική διαφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση» και το πικρόχολο σχολιάκι του διάσημου blogger, Πέρεζ Χίλτον για την Καλομοίρα μόνο ως διαφήμιση για εκείνη μπορούμε να το λάβουμε.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λένε ότι «η αρνητική διαφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση» και το πικρόχολο σχολιάκι του διάσημου blogger, Πέρεζ Χίλτον για την Καλομοίρα μόνο ως διαφήμιση για εκείνη μπορούμε να το λάβουμε. Το πιο διάσημο blog του Χόλυγουντ και όχι μόνο ασχολήθηκε με τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον, αλλά ουχί με τον Sakis Ρουβά, όπως θα περιμέναμε, αλλά με την Καλομοίρα και την εμφάνιση της επί σκηνής ως... Lady Gaga.

Για τον Πέρεζ Χίλτον αυτό ήταν ο, τι χειρότερο είχε δει (μωρέ τι μας λέει) και με τη γνωστή χολή που στάζει για όλους, είπε ότι η Καλομοίρα «έσφαξε» το τραγούδι σαν χασάπης! Μάλιστα. Μια πού το είπε και μια που το ξεχάσαμε κιόλας το σχολιάκι του, διότι από τον άνθρωπο που όλοι οι διάσημοι... λατρεύουν να μισούν, δεν περιμέναμε τα καλύτερα.

Ωστόσο, μένουμε στο πιο σημαντικό της ιστορίας και είναι το γεγονός ότι ασχολήθηκε με τον ελληνικό τελικό και δη με το Καλομοιράκι. Ανέβασε και το βίντεο, όπου τραγουδάει η Καλομοίρα, οπότε ποία καλύτερη διαφήμιση από αυτή; Πάντως, την άποψη του Χίλτον δεν τη συμμερίστηκαν και πολλοί από τους αναγνώστες, αφού αρκετοί ήταν εκείνοι που έστελναν καλά σχόλια για την εμφάνιση της Καλομοίρας. Α, ο Χίλτον τα μπέρδεψε λίγο και είπε ότι η Καλομοίρα είναι μία από τις ελληνικές υποψηφιότητες για την Γιουροβίζιον,. Αλλά του το σχωρνάμε! Εδώ τους σχωρέσαμε το «χασάπης», σε αυτό θα κολλήσουμε;