Στη φυλακή ο Τεό!

20.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στη φυλακή βρίσκεται από την Πέμπτη ο Τεό Θεοδωρίδης, αφού μετά την τρίωρη κατάθεση του στην τακτική ανακρίτρια το μοντέλο κρίθηκε προφυλακιστέος, για την υπόθεση με την εισαγωγή 4,6 κιλών κοκαΐνης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στη φυλακή βρίσκεται από την Πέμπτη ο Τεό Θεοδωρίδης, αφού μετά την τρίωρη κατάθεση του στην τακτική ανακρίτρια το μοντέλο κρίθηκε προφυλακιστέος, για την υπόθεση με την εισαγωγή 4,6 κιλών κοκαΐνης στην Ελλάδα. Ο Τεό ομολόγησε ότι εκείνος ήταν ο τελικός παραλήπτης του δέματος που περιείχε τα ναρκωτικά, ξεκαθαρίζοντας ότι οι δύο άνδρες που κατηγορούνται ως συνεργοί του, δεν γνώριζαν τίποτε για το περιεχόμενο του.

Απλά τούς ζήτησε ο Θεοδωρίδης να τον εξυπηρετήσουν, επειδή εκείνος είχε κάποιες δουλειές και δεν προλάβαινε να πάει στην εταιρεία μεταφορών να το παραλάβει. Το 32χρονο μοντέλο ομολόγησε, επίσης, ότι είναι χρόνια χρήστης και απόλυτα εξαρτημένος με την κοκαΐνη και για το λόγο αυτό έμπλεξε με την ιστορία αυτή για να υποστηρίξει οικονομικά τον εθισμό του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το δημοσίευμα της Espresso ο Θεοδωρίδης φέρεται να ομολόγησε ότι είναι «θύμα του καρτέλ» και ότι είχε πάει στην Κολομβία για ένα επαγγελματικό ταξίδι κι εκεί ένιωσε την ανάγκη να κάνει χρήση. Ψάχνοντας για κόκα, τον προσέγγισαν κάποιοι και του είπαν να παραλάβει ένα δέμα στην Ελλάδα, όχι για την ποσότητα που κατηγορείται, αλλά για 200 γραμμάρια μόνο. Από αυτά, εκείνος θα έπαιρνε μόνο 30 με 50 γραμμάρια.

Επίσης, πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Θεοδώριδης κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του, λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα. Ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του για τον πόνο και τη θλίψη που τους προκάλεσε με τα μπλεξίματά του, ενώ παραδέχτηκε ότι το πάθος του για την κοκαΐνη είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί ο γάμος του (με επίσης μοντέλο) πριν έξι χρόνια. Ο δικηγόρος του, Σάκης Κεχαγιόγλου έχει ζητήσει να γίνουν ιατρικές, ψυχιατρικές και τοξολογικές εξετάσεις στον πελάτη του για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές.