Νεαρή ηθοποιός είχε κάνει... φυλακή!

19.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν ξανακάνω φυλακή με τον Καπετανάκη». «Στο κελί 33 στον Κορυδαλλό». Κάνα άλλο τραγούδι φυλακής παίζει; Να τα αφιερώσω όλα στην ηθοποιό, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία αποκάλυψε στο «Όλα 9»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν ξανακάνω φυλακή με τον Καπετανάκη». «Στο κελί 33 στον Κορυδαλλό». Κάνα άλλο τραγούδι φυλακής παίζει; Να τα αφιερώσω όλα στην ηθοποιό, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία αποκάλυψε στο «Όλα 9» του Θέμου Αναστασιάδη ότι έχει κάνει φυλακή! Με τον Καπετανάκη που χει ντούγκλα το μουστάκι;;;;

Καλά, μην ταράζεσαι και η νεαρή ηθοποιός δεν έζησε στιγμές... Πάρις Χίλτον στην ψειρού. Στο παρά τσακ γλίτωσε τη στενή, αν και η ίδια όταν έκανε την αποκάλυψη, νόμιζες ότι όντως είχε μπει μέσα. Αφού ξύπνησα για να δω την ισοβίτισσα! Τώρα, επειδή ήμουν και από τον ύπνο, δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα, αλλά από τον ενθουσιασμό της, κατάλαβα σίγουρα ότι πρόκειται για γουάου εμπειρία.

Πώς αλλιώς να εξηγήσω ότι γέλαγαν και τα μουστάκια της όταν περιέγραφε την ιστορία; «Ήμουν σε μία συναυλία κι έγιναν επεισόδια. Εγώ έφυγα τρέχοντας για να γλιτώσω, γιατί πετούσαν μολότοφ και με συνέλαβαν, επειδή νόμιζαν ότι συμμετείχα στα επεισόδια». Ε, βρήκαν κι ένα αναπτήρα πάνω της και δεν ήθελε πολύ για να γίνει η παρεξήγηση. Για τέσσερα χρόνια έδινε το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα, αφού όπως αποκάλυψε οι κατηγορίες ήταν σε βαθμό κακουργήματος, ενώ για εφτά χρόνια τής είχαν απαγορεύσει την έξοδο από τη χώρα.

Ωστόσο, το ωραίο της ιστορίας ξέρεις ποιο είναι; Η Αναστασοπούλου, γλίτωσε τη φυλακή, επειδή έπεσε σε έναν «εξαιρετικό» ανακριτή. Ποιον; Τον Ευάγγελο Καλούση. Ναι, ναι αυτός που είχε προτίμηση στις δίμετρες Ρωσίδες και λίγα χρόνια μετά ο ίδιος δεν γλίτωσε της φυλακής τα σίδερα. Κάτι παιγνίδια που παίζει η ζωή ε;