Τεό Θεοδωρίδης: "Είμαι σκληρός χρήστης"!

19.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Είμαι χρόνια χρήστης» δηλώνει ο Τεό Θεοδωρίδης, ο οποίος από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ζει τον χειρότερο του εφιάλτη. Κατηγορείται για ηθική αυτουργία εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα. Εξουθενωμένος κι εξαντλημένος δηλώνει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Είμαι χρόνια χρήστης» δηλώνει ο Τεό Θεοδωρίδης, ο οποίος από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ζει τον χειρότερο του εφιάλτη. Κατηγορείται για ηθική αυτουργία εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα. Εξουθενωμένος κι εξαντλημένος δηλώνει ότι «είναι σκληρός χρήστης κοκαΐνης, ότι είναι απόλυτα εξαρτημένος από αυτήν και όσες προσπάθειες κι αν έκανε στο παρελθόν να απεξαρτηθεί, δεν τα κατάφερνε».

Όσο για τα 4,5 κιλά κοκαΐνης, υποστηρίζει ότι το έκανε για να ζήσει, ότι ήταν μία επιπολαιότητα του και γενικά μία συγκυριακή εμπλοκή. «Καταστράφηκα. Λυπάμαι πολύ» λέει το γνωστό μοντέλο μέσα από το Down Town, δηλώνοντας ότι έμπλεξε άσχημα. Ο δικηγόρος του, Σάκης Κεχαγιόγλου μιλάει επίσης για την εξάρτηση του πελάτη του από τα ναρκωτικά, αποκαλύπτοντας ότι κάνει χρήση εδώ και πολλά χρόνια. Και λόγω αυτής της εξάρτησης, όπως λέει ο κ. Κεχαγιόγλου, έμπλεξε στην υπόθεση.

Ο Θεοδωρίδης, ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο και ειδικό πραγματογνώ¬μονα, ώστε να αποδειχτούν οι ισχυρισμοί της πλήρους εξάρτησης. Αν αποδειχθούν όσα υποστηρίζει το 32χρονο μοντέλο, τότε αλλάζει και η ποινική του μεταχείριση. Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης ο Θεοδωρίδης θα περάσει από το γραφείο της ανακρίτριας για να απολογηθεί.

Όσον αφορά την οικογένεια του, η μητέρα του και οι τέσσερις αδελφές του έχουν πάθει σοκ με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και ο πατέρας του δεν μπορεί να πιστέψει πώς έμπλεξε έτσι ο γιος του, αφού από την πρώτη στιγμή βγήκε στα κανάλια και τον καλούσε να παραδοθεί στην αστυνομία και να εξηγήσει τι συμβαίνει. Οι, δε, φίλοι του μοντέλου τα έχουν επίσης χαμένα, ενώ κάποιοι εκφράζουν φόβους ακόμη και για τη ζωή του φίλου τους. Όλοι, όμως, συμφωνούν ότι ο Θεοδωρίδης τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, αφού με την οικονομική κρίση είχαν μειωθεί οι καλές δουλειές, ενώ άλλοι δεν τον πλήρωναν καν.