Ψινάκης: "Χάλια μάνατζερ ο Θεοφάνους"!

19.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χρέη μάνατζερ για λογαριασμό των «Κόκκινων χαλιών» εκτελεί ο Γιώργος Θεοφάνους και το γεγονός αυτό διόλου μάς παραξενεύει. Άλλωστε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συνθέτης έχει το ρόλο του μάνατζερ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χρέη μάνατζερ για λογαριασμό των «Κόκκινων χαλιών» εκτελεί ο Γιώργος Θεοφάνους και το γεγονός αυτό διόλου μάς παραξενεύει. Άλλωστε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συνθέτης έχει το ρόλο του μάνατζερ. Θα θυμάσαι τους περίφημους «One», των οποίων μάνατζερ και δημιουργός ήτο ο Θεοφάνους.

Βέβαια, το συγκρότημα αυτό δεν άντεξε πολλά χρόνια και διαλύθηκε. Όχι τόσο ήσυχα, αφού μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου άρχισαν τα παρατράγουδα και οι γκρίνιες. Μέχρι, όμως, να διαλυθούν και το ένα από τα... One να σηκώσει ψηλά το λάβαρο της επανάστασης, πρόλαβαν να πάνε στην Γιουροβίζιον. «Gimme, gimme» τραγουδούσαν τα πέντε αγόρια και με χεράκια ψηλά κατάφεραν να φθάσουν στην πέμπτη θέση. Αυτή θεωρείται - δικαίως - η μεγαλύτερη διάκριση της σύντομης καριέρας τους και μεγάλο μερίδιο αυτής είχε ποιος άλλος; Ο μάνατζερ Γιώργος Θεοφάνους!

Το ίδιο φαίνεται ότι θέλει να επαναλάβει με τα «Κόκκινα Χαλιά», αλλά μέχρι στιγμής κάποιες κινήσεις δεν τού βγαίνουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η «συνεργασία» με την Άννα Βίσση που... ναυάγησε και το μπέρδεμα που ακολούθησε μετά για το αν είχαν τελικά συμφωνήσει να συνεργαστούν ή όχι. Μόνο σε μέντιουμ δεν πήγαμε για να μάς πει την αλήθεια! Τελικά, ο Θεοφάνους βρήκε δουλειά στο γκρουπ, αφού τις τελευταίες μέρες εμφανίζονται με το Νικόλα Μεταξά σε μουσική σκηνή στη Θεσσαλονίκη. Ε, από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα.

Ωστόσο, ο ρόλος (να τον πω;) του Θεοφάνους ως μάνατζερ δέχεται μεγάλη αμφισβήτηση από πολλούς. Οι ίδιοι οι παίκτες του X Factor (βλέπε Λούκας και Νικόλας) με δηλώσεις του αμφισβητούν κάποιες «συνεργασίες» που έχει κλείσει εκείνος ή ακόμη και τη βοήθεια που θέλει να προσφέρει. Όπως έγινε με τον Νικόλα και την αδελφή του, Χριστίνα ο οποίος δήλωσε άγνοια για τη δήλωση του συνθέτη/μάνατζερ ότι θα βοηθήσει τη μικρή στην Γιουροβίζιον. Και δεν τού έφθαναν όλα αυτά, βγαίνει ο Ηλίας Ψινάκης και λέει ότι ο Θεοφανους είναι «χάλια μάνατζερ»! Για να συνεχίσει με την ατάκα: «Είναι σα να λες σε εμένα να γράψω τραγούδια. Μπορώ;». Πάντως, ως συνθέτη τον θεωρεί τον καλύτερο.