Ποια Χαντισέ; Αποστολία Ζώη λέμε!

19.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την τιμή, την χαρά και σε κάποιες περιπτώσεις την ευκαιρία να ρίξουμε τρελό γέλιο μάς έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης έξι συμμετέχοντες στην Γιουροβίζιον, με την εμφάνιση τους στον ελληνικό τελικό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την τιμή, την χαρά και σε κάποιες περιπτώσεις την ευκαιρία να ρίξουμε τρελό γέλιο μάς έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης έξι συμμετέχοντες στην Γιουροβίζιον, με την εμφάνιση τους στον ελληνικό τελικό. Πριν τους δούμε στη σκηνή του «Αθηνών Αρένα» ξέραμε για κάποιους από αυτούς ότι είναι φαβορί στον διαγωνισμό, αλλά μπορώ να σου πω ότι από το βράδυ της Τετάρτης μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.

Με τον Sakis δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Δεν φτουράει κανείς μπροστά του. Ερασιτέχνες είναι.... Και θα στο αναλύσω αμέσως. Λοιπόν, η Jade από το Ηνωμένο Βασίλειο με μία μπαλάντα του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ θέλει να «αναστήσει» τη χώρα της στον διαγωνισμό, αφού τα τελευταία χρόνια οι συμμετοχές τους πηγαίνουν άπατες και άκλαυτες. Φευ, όμως, για τη νεαρή τραγουδίστρια (που είναι και η μοναδική που συνδυάζει το... από φωνή κορμάρα και από κορμί φωνάρα) με την εμφάνιση της δεν κατάφερε καν να μας ξυπνήσει (που μάς είχε πάρει ο ύπνος μετά από τόσες ώρες), θα καταφέρει να... αναστήσει το Ηνωμένο Βασίλειο; Για πρώτη θέση, δεν είναι, αλλά φέτος τουλάχιστον δεν θα πρέπει να ανησυχούν ότι θα πάνε... άκλαυτοι!

Η Αντρέα Ντεμίροβιτς, πάλι, από το Μαυροβούνιο, μάλλον μπέρδεψε τις εκπομπές κι αντί να πάει στο... «Extreme make over», πήγε στην Γιουροβίζιον. Αλήθεια, το μαλλί μόνη της το χτένισε ή την ΕΡΤ την έπιασαν εκεί οι τσιγκουνιές και δεν πήραν ένα μπουκάλι λακ παραπάνω; Για τον λατρεμένο μου Λευκορώσο, Πετρ Ελφιμοβ τι να πω. Έτσι, όπως εμφανίσθηκε να τον στείλουμε πακέτο στο πατρινό καρναβάλι. Ή σε πάρτι μασκέ με θέμα το κιτς! Για την Κιάρα από την Μάλτα τι να σχολιάσω; Την έχουμε δει τόσες φορές στην Γιουροβίζιον, που έχει γίνει πια... φιλαράκι μας! Ο δικός μας άνθρωπος.

Την Τουρκάλα Χαντισέ την άφησα επίτηδες για το τέλος. Είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί του διαγωνισμού και πολλοί λένε ότι δεν αποκλείεται να είναι αυτή η νικήτρια. Σιγά τα ωά. Εμείς έχουμε καλύτερη, την Αποστολία Ζώη! Ταμάμ η δικιά μας είναι η Χαντισέ, μόνο που η Αποστολία είναι καλύτερη. Και δεν καταλαβαίνω τον πανικό που έχουν πάθει οι Έλληνες με την Τουρκάλα. Γιατί, οκ, καταλαβαίνω να τον πάθουν Ευρωπαίοι. Αυτοί δεν έχουν δει Αποστολία κι εμείς ενώ λίγο έλειψε πέρυσι να στείλουμε την Χρύσπα (sic), δεν μάς έχει περάσει από το μυαλό η Ζώη. Όχι, παρατηρούσα την Τετάρτη την Χαντισέ, που φόρεσε μεν το μινάκι της, αλλά ήταν τόσο φαρδύ και... ασέξουαλ που η αοιδός έμοιαζε με... ένα σακί πατάτες!

Το μικρό γιατί είναι και πετίτ. Και σκεφτόμουν πώς κάνουν για την αφεντιά της κι αναρωτιόμουν... Έχουν δει κούνημα Αποστολίας; Χάνουνε. Έχουν δει γάμπα Αποστολίας; Επίσης χάνουνε. Έχουνε δει Απσοτολία με μινάκι; Εκεί να δεις... Μήπως, του χρόνου (στην Αθήνα) έχουμε Αποστολία Ζώη με αμανέ;;;; Γιατί είναι και του λαϊκού!