Η Βανδή θέλει να φύγει από την Heaven;

23.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κρίση περνάει η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Φοίβο και είναι μάλιστα τόσο δυσαρεστημένη μαζί του, που θέλει ακόμη και να φύγει από την Heaven; Κανονικά, αυτό θα έπρεπε να ήταν σενάριο επιστημονικής
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κρίση περνάει η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Φοίβο και είναι μάλιστα τόσο δυσαρεστημένη μαζί του, που θέλει ακόμη και να φύγει από την Heaven; Κανονικά, αυτό θα έπρεπε να ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή έστω ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα. Ωστόσο, αν πιστέψουμε το δημοσίευμα της εφημερίδας Real news όλα τα παραπάνω μπορεί και να είναι αλήθεια.

Ορίστε, αγχώθηκα και μόλις έφαγα ένα νύχι μου. Θέλει η Βανδή να φύγει από την Heaven; Και είναι οι σχέσεις της με τον Φοίβο τόσο... bud; Αν και είναι αλήθεια ότι έχει ακουστεί ξανά κάτι σχετικό, ότι δηλαδή, οι δυο τους δεν είναι όπως παλιά και μια κρίση την περνάνε. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η αοιδός έχει δυσαρεστηθεί με τον Φοίβο, επειδή εκείνος έχει δώσει όλο το βάρος του σε νέους καλλιτέχνες της εταιρείας.

Μία ο Θάνος Πετρέλης, μία η Μάρω Λύτρα (τότε κι αν είχε ακουστεί ότι η Βανδή τα είχε πάρει με τη συνεργασία αυτή) και τώρα ο Στάθης Ραφτόπουλος, πού χρόνος για την Δέσποινα. Ή μάλλον, πού χρόνος για να γράψει κάνα τραγούδι της προκοπής για την Δέσποινα, όπως παλιά. Γιατί με το μπαρδόν κιόλας, αλλά θυμάσαι εσύ κάποιο τραγούδι από το τελευταίο της cd;

Κι αν φύγει η Βανδή, πού θα πάει; Στην πρώην της εταιρεία κομμάτι δύσκολο. Σε αυτήν που ανήκει και η Άννα Βίσση; Εκεί κι αν είναι δύσκολο! Χαχα. Εδώ, το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα αναλάβει δράση ο σύζυγος της, Ντέμη Νικολαϊδης, αφού η εταιρεία δημοσίων σχέσεων που ίδρυσε πρόσφατα θα αναλάβει το μανατζάρισμα της αοιδού. Χμ. Αν πες ότι ισχύει το δημοσίευμα, μήπως να το ξανασκεφτεί η Δέσποινα; Λέω εγώ.