Ο Ανδρέας "απήγαγε" την Ρουμπέση!

04.02.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Έλα? στον τόπο σου». Απορώ τι άλλο θα δούνε τα έρμα τα ματάκια μου και που αλλού θα φθάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Όχι για την τηλεθέαση. Για την? φουκαριάρα την Δήμητρα Ρουμπέση. Μέχρι δηλαδή να την πείσει ότι έχει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Έλα? στον τόπο σου». Απορώ τι άλλο θα δούνε τα έρμα τα ματάκια μου και που αλλού θα φθάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Όχι για την τηλεθέαση. Για την? φουκαριάρα την Δήμητρα Ρουμπέση. Μέχρι δηλαδή να την πείσει ότι έχει μετανιώσει και την θέλει πίσω. Και δυστυχώς για εμάς τους έρμους τους τηλεθεατές, η Δήμητρα αποδεικνύεται σκληρό καρύδι και δεν είναι από τις γυναίκες εκείνες που πέφτουν με τη μία.

Γιατί, καλή μου Δήμητρα; Τι σου φταίμε εμείς; Και τι άλλο να κάνει και ο Ανδρέας; Έφθασε μέχρι το σημείο να την? απαγάγει! Ναι, όπως το διάβασες. Ο Ανδρέας μπούκαρε στο πλατό του Super Star και ως άλλος? Πάρης στο πιο σικελικό (με την καπαρντίνα που φορούσε) άρπαξε την ωραία Δήμητρα κι έφυγαν από την Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία είχε κάνει στενό κλοιό στην Ρουμπέση και γύρευε να μάθει λεπτομέρειες για τα του χωρισμού τους και των σχέσεων τους γενικότερα.

Βέβαια, ο Ανδρέας ήταν από την αρχή στο πλατό, αλλά καθόταν πίσω από τις κάμερες και παρακολουθούσε την συζήτηση. Κι όταν η βουρκωμένη (Μάρθα Βούρτση έχει καταντήσει η έρμη με την όλη ιστορία) Δήμητρα άρχισε να λέει ότι έχουν επικοινωνία τελευταία, αλλά δεν μιλάνε για τα προσωπικά τους, κάνει το ντου ο Μικρούτσικος, την παίρνει από το χέρι και την έβγαλε από τη δύσκολη θέση. Φέρνοντας, όμως, την Χριστίνα Λαμπίρη σε δύσκολη, η οποία πέρασε άρον άρον σε διαφημίσεις.

Αυτό δεν το ξέρω, αλλά λογικά, λίγο τα αίματα δεν θα έπρεπε να άναψαν; Εγώ, πάντως, αν ήμουν Λαμπίρη θα τα είχα πάρει με τον Ανδρέα. Κάνεις πού κάνεις την αρπαγή Μικρούτσικε μου καν’ την σωστά. Μεταμορφώσου σε βόδι (sorry, ταύρο) και άρπαξε την όπως ο Δίας την Ευρώπη. Έτσι, μάλιστα. Θα ανέβουν τα νούμερα. Ενώ τώρα μετά από τόση ανάλυση και με μια καπαρντίνα, τι να φτουρήσεις; Αν και πάλι η αναταραχή που προκλήθηκε ήτο αισθητή. « Ω Θεέ μου» που θα έλεγε και η Μαρία Δαμανάκη.

Τέλος πάντων, με την επιστροφή ο Μικρούτσικος εξήγησε ότι είναι πολύ ερωτευμένος με την σύζυγό του, ότι του αρέσει ως γυναίκα και θαυμάζει τα οπίσθια της. Μπλα μπλα. Να μην επαναλαμβάνομαι. Εξάλλου, εμείς έχουμε πειστεί για τον έρωτα και τις αγνές προθέσεις του. Η Δήμητρα τού κάνει κάτι κορδελάκια και δεν πέφτει με τίποτε. Μέχρι στιγμής, όμως, έχει καταφέρει να κάνουν μαζί ένα τσιγαράκι στο κυλικείο, αφού πάντα μετά το φαγητό συναντιούνται στο καπνιστήριο. Ωραία μέρη τελικά τα καπνιστήρια. Και κοίτα που δεν έχω σε εκτίμηση το δικό μας.