"Πόλεμος" ξανθών στο Alter!

29.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Την «εκδίκηση της ξανθιάς» θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες από τώρα ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά αν θέλει να μάθει τι... εστί βερίκοκο και πώς μία ξανθιά παίρνει την εκδίκηση της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την «εκδίκηση της ξανθιάς» θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες από τώρα ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά αν θέλει να μάθει τι... εστί βερίκοκο και πώς μία ξανθιά παίρνει την εκδίκηση της, ας ρίξει μία γρήγορη ματιά στην κόντρα της αγαπημένης του (και δικής μου λατρεμένης), Φαίης Σκορδά με την Μαριέττα Χρουσαλά. Ναι, καλά διάβασες. Οι δυο φίλες τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε κόντρα και πολλοί λένε ότι μεταξύ τους γίνεται μεγάλο «ξεκατίνιασμα». Εγώ, πάλι, λέω ότι στο Alter γίνεται... της «ξανθιάς το πανηγύρι»!

Τα πάντα όλα ξεκίνησαν όταν η λατρεμένη Φαίη έβγαλε στην εκπομπή της τον αρραβώνα της Μαριέττας με τον αγαπημένο της, Λεό Πατίστα τον περασμένο Οκτώβριο. Αρραβωνιάστηκε το Μαριεττάκι; Ναι, το πέρασε το δαχτυλίδι και η κοτρόνα που βλέπεις στο δάχτυλό της είναι το... γαμιάτικο μονόπετρο. Αλλά, η εν λόγω δεν ήθελε με τίποτε να μαθευτεί ο αρραβώνας (άγνωστο γιατί) γι’ αυτό κι εκνευρίστηκε όταν η φίλη και συγκάτοικος στο ίδιο κανάλι, τον έβγαλε φόρα παρτίδα.

Βέβαια, της Σκορδά δεν το είπε η ίδια, αλλά κάποιος «ρουφ», πιθανόν από την εκπομπή της Μαριέττας. Και αυτό, μάλλον, εκνεύρισε περισσότερο την Χρουσαλά, η οποία είπε να πάρει την εκδίκηση της. Και ως ξανθιά που είναι, πώς λες εσύ ότι εκδικήθηκε; Αποκάλυψε από την εκπομπή της ότι η Φαίη έχει σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα και μάλιστα έδειξε φωτογραφίες, που εμείς είχαμε ξαναδεί. Αλλά ξέραμε και για το δεσμό, αφού η «Πολύ μπλα μπλα» το είχε αποκαλύψει η ίδια λίγες μέρες πριν στην Άννα Δρούζα.

Ωστόσο, η Μαριέττα δεν έμεινε εκεί και με τρόπο (μην πάρουν όλοι χαμπάρι ότι είναι τσαντίλα) δήλωσε ότι θα κάνει σπάσιμο στην Σκορδά και θα αποκαλύπτει τα θέματα που θα έχει στην εκπομπή, προηγουμένως στη δική της. Χμ. Δεν είναι κακή ιδέα. Μπας και ανέβουν λίγο τα νούμερα γιατί φέτος η... «Ελλάδα δεν παίζει». Αντίθετα, πάντα... «κουτσομπολεύει»!