Ήταν αλήθεια αυτό που ζήσαμε με Θεοφάνους;

26.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι στιγμές ήταν αυτές που ζήσαμε στον ημιτελικό του X Factor; Πιο... σουρεάλ σκηνικό παίζει να μην έχω ξαναδεί. Για να καταλάβεις, τι συνέβη. Εκεί, που τραγουδούσε ο Λούκας, η κάμερα πιάνει τον Γιώργο Θεοφανους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι στιγμές ήταν αυτές που ζήσαμε στον ημιτελικό του X Factor; Πιο... σουρεάλ σκηνικό παίζει να μην έχω ξαναδεί. Για να καταλάβεις, τι συνέβη. Εκεί, που τραγουδούσε ο Λούκας, η κάμερα πιάνει τον Γιώργο Θεοφανους να έχει γυρισμένη την πλάτη στον παίκτη. Χμ, σκέφτηκα. Ο Λούκας άδει Στέλιο Καζαντίδη και μάλλον ο Θεοφάνους θέλει να έχει μόνο... ακουστική άποψη και όχι οπτική.

Έτσι, σκέφτηκα εγώ με το αθώο μου μυαλό, που τόσα χρόνια όμως έχει «ψηθεί» στα μουσικά reality. Ξέρεις, πόσα Fame Story και Dream Show έχω φάει;;; Έλα, όμως, που έπεσα έξω και το σκηνικό που ακολούθησε παρακάτω δεν το έχω ξαναδεί στα τέσσερα Fame, στα δύο Dream, σε κάτι Super Idol και γενικά σε τέτοια παιγνίδια. Όταν ήρθε η σειρά του Θεοφάνους να κρίνει τον Λούκας, ζήτησε συγνώμη κι εξήγησε ότι δεν τον άκουσε, επειδή τον ειδοποίησαν στο τηλέφωνο ότι μπήκε στο σπίτι του κάποιος άγνωστος και μέσα είναι η νταντά με τα δύο μωρά παιδιά του.

Θα περίμενε κανείς ότι κάπου εκεί θα έπεφταν διαφημίσεις, αναστάτωση θα επικρατούσε στο πλατό και ο Θεοφάνους θα έτρεχε πανικόβλητος στο σπίτι του. Χμ, έπεσες έξω. Η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά, ο Sakis Ρουβάς με δυσκολία συγκράτησε τα γέλια του όταν ο Θεοφάνους έλεγε τι έχει συμβεί, οι υπόλοιποι κριτές ήταν... γεια σου και ο συνθέτης παρέμεινε στη θέση του, κάνοντας έκκληση στην αστυνομία Γλυφάδας να πάει σπίτι του να δει τι συμβαίνει.

Ντόινγκ. Είναι αλήθεια αυτό που ζούμε; Κι όμως. Και που να ακούσεις τα παρακάτω. Ο συνθέτης παρέμεινε κανονικά στη θέση του, αλλά συνέχεια έστελνε μηνύματα στο κινητό του, ενώ σε κάποια φάση κι ενώ τραγουδούσε ο Νικόλας σηκώθηκε από τη θέση του κι έφυγε. Όχι, δεν πήγε σπίτι του. Επέστρεψε κανονικά μετά από λίγο και μας ενημέρωσε ότι όλα είναι καλά. Ένας άγνωστος προσπάθησε να μπει σπίτι του, αλλά οι γείτονες του που έβλεπαν X Factor κινητοποιήθηκαν και ο «εισβολέας» έφυγε.

Α, X Factor φαίνεται ότι έβλεπαν και στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας, αφού κινητοποιήθηκαν κι εκείνοι μετά την έκκληση του Θεοφάνους. Ξέρω, ξέρω σου γεννιούνται διάφορες απορίες και το μυαλό σου, μπορεί και να πονηρεύεται. Μπααα. Δεν χρειάζεται να βλέπουμε «φαντάσματα» σε τέτοιες ιστορίες. Απλά στην ελληνική τηλεόραση γι ακόμη μία φορά ζήσαμε... σουρεάλ στιγμές. Και μετά σου λέει ο Θεοφάνους «δεν θέλω να κάνω reality αυτό που συμβαίνει». Χα, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;;;;