Χώρισε η Χριστίνα Κολέτσα!

14.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αρσενικά του τόπου, φανατικοί της Χριστίνας Κολέτσα μπορείτε να είστε και πάλι ευτυχισμένοι. Η αοιδός είναι μόνη και αυτό είναι οριστικό. Η σχέση της με το Νίκο Γιγουρτάκη ανήκει στο παρελθόν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αρσενικά του τόπου, φανατικοί της Χριστίνας Κολέτσα μπορείτε να είστε και πάλι ευτυχισμένοι. Η αοιδός είναι μόνη και αυτό είναι οριστικό. Η σχέση της με το Νίκο Γιγουρτάκη ανήκει στο παρελθόν, αφού μετά από πολλά on/off το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει ένα οριστικό τέλος.

Η πρωτοβουλία, βέβαια, ανήκει στην Κολέτσα, αλλά βρήκε σύμφωνο και τον «Mr. Romeo». Εξάλλου, το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα στη σχέση του, τα οποία η απόσταση που τους χώριζε δεν βοηθούσε να επιλυθούν. Βλέπεις, η αοιδός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται σε κέντρο της συμπρωτεύουσας και ο Γιγουρτάκης ζει στην Αθήνα.

Αν και στην αρχή προσπάθησαν να ξεπεράσουν το θέμα της απόστασης με συχνά ταξίδια, η διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη κούρασε και τους δύο. Η είδηση του χωρισμού τους προκάλεσε μία μικρή αίσθηση, διότι ήταν από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Άσε, που ήταν φρέσκο ζευγάρι και πάνω στα μέλια δεν χωρίζεις εύκολα. Μάλλον, παντρεύεσαι... Και το λέω αυτό, διότι πριν λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι Κολέτσα και Γιγουρτάκης είχαν παντρευτεί μυστικά με πολιτικό γάμο. Αλλά τελικά, αντί για κουφέτα προτίμησαν... παξιμάδια του πικρού χωρισμού!