Η Σαμπρίνα δεν αφήνει τον Λιαδέλη να δει το παιδί!

13.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έχει αγριέψει για τα καλά η διαμάχη ανάμεσα στη Σαμπρίνα και τον Παναγιώτη Λιαδέλη και το δικό τους διαζύγιο είναι από τις χειρότερες περιπτώσεις, που έχουμε συναντήσει. Τύφλα να έχουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έχει αγριέψει για τα καλά η διαμάχη ανάμεσα στη Σαμπρίνα και τον Παναγιώτη Λιαδέλη και το δικό τους διαζύγιο είναι από τις χειρότερες περιπτώσεις, που έχουμε συναντήσει. Τύφλα να έχουν μπροστά τους οι «Κράμερ» και δεν είναι υπερβολή αυτό. Ο Λιαδέλης κατηγορεί την Σαμπρίνα ότι δεν τον αφήνει να δει το παιδί του και για του λόγου το αληθές, έχει να συναντηθεί μαζί του από τον περασμένο Οκτώβριο!

Τι κι αν ο μπασκετμπολίστας βρίσκεται στην Ελλάδα από τις αρχές του Δεκεμβρίου, οπότε κι επέστρεψε οριστικά στη χώρα μας, αφού διέκοψε τη συνεργασία του με την Ουκρανική ομάδα στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια; Η αοιδός είναι ανένδοτη και όσο δεν υπάρχει δικαστική απόφαση, που να ορίζει τις συναντήσεις πατέρα - γιου, δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει οποιαδήποτε συνάντηση. Εξάλλου, η ίδια είναι νομικά καλυμμένη.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας της ζητάει επανειλημμένως να τού επιτρέψει μία συνάντηση (ειδικά στις γιορτές των Χριστουγέννων), αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Και όσο διαβάζει, ακούει και τον βλέπει στα μπουζούκια με την Χριστίνα Παππά, με την οποία τα βρήκαν ξανά πριν λίγο καιρό, δε νομίζω ότι θα κάνει πίσω. Εξάλλου, στην αγωγή διαζυγίου είχε αναφέρει το όνομα της ηθοποιού και ότι δεν επιθυμούσε να είναι η Παππά μπροστά στις συναντήσεις του παιδιού της με τον Λιαδέλη.

Ένας τρελός πανικός, με θύμα ποιον άλλον; Το παιδί. Πάντως, σήμερα δικάζεται η υπόθεση τους, ενώ ο Λιαδέλης περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να δει ξανά τον 4χρονο γιο του, με τον οποίο όλο αυτό το διάστημα έχει μόνο τηλεφωνική επικοινωνία.