Πρώην πεθερά εναντίον Ποπάρας!

12.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κόντρα Αγγελικής Ηλίαδη με Πόπη Μαλιωτάκη περιμέναμε για την περιουσία του Μπάμπη Λαζαρίδη, αλλά από αλλού μας ήρθε. Η Ηλιάδη από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει τίποτε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κόντρα Αγγελικής Ηλίαδη με Πόπη Μαλιωτάκη περιμέναμε για την περιουσία του Μπάμπη Λαζαρίδη, αλλά από αλλού μας ήρθε. Η Ηλιάδη από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει τίποτε από την περιουσία του συντρόφου της και παραιτείται από τη διεκδίκηση, αφήνοντας μόνη την εύθυμη χήρα με το πίπολο, Μαλιωτάκη.

Αν και είναι αλήθεια, ότι η Ποπάρα σε ένα διάλλειμα από τους κλαυθμούς και οδυρμούς, δήλωσε ότι και αυτή δεν θέλει τίποτε από την περιουσία. Κι εκεί, που είχαμε ξεχαστεί λίγο με το θέμα (ε, σταμάτησε και η Ποπάρα να πηγαίνει στα κανάλια και να μοιρολογάει), βγήκε η μάνα του Λαζαρίδη κι έριξε τη βόμβα της. Τς τς πώς τα λέω.

Η πρώην πεθερά της Μαλιωτάκη δήλωσε ότι η Ποπάρα είχε πάρει στο παρελθόν 800 χιλιάδες ευρώ από τον μακαρίτη. Για να καταλάβεις, Μαλιωτάκη και Λαζαρίδης όταν ήταν παντρεμένοι είχαν κοινό λογαριασμό και μέσα σε αυτόν είχαν το παραπάνω ποσό. Σύμφωνα με την πρώην πεθερά, άπαξ και η Ποπάρα έμαθε για το σχέση του Μπάμπη με την Ηλιάδη, πήρε τα λεφτά και τα έβαλε σε δικό της λογαριασμό. Το αυτό επιβεβαίωσε και η Καίτη Γκρέυ - γιαγιά της Ηλιάδη - που της το είχε πει ο μακαρίτης.

Να είσαι σίγουρος ότι θα ακούσουμε διάφορα μέχρι να ξεχαστεί τελείως η ιστορία αυτή. Εξάλλου, πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι ο Λαζαρίδης ποτέ δεν είχε κάνει αγωγή διαζυγίου στην Μαλιωτάκη. Α, και να περιμένεις επανεμφάνιση της εύθυμης χήρας με το πίπολο στην τηλεόραση, διότι είναι βαριές οι κατηγορίες με τα λεφτά....