Δεν κρύβουν τον έρωτα τους Σκορδά - Λιάγκας!

07.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που γνωρίστηκαν η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα και ήρθαν πολύ κοντά και αφού η σχέση τους έχει περάσει τις δοκιμασίες και τις κρίσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που γνωρίστηκαν η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα και ήρθαν πολύ κοντά και αφού η σχέση τους έχει περάσει τις δοκιμασίες και τις κρίσεις της (και βγήκε αλώβητη), το ζευγάρι αποφάσισε να μην κρύβεται άλλο. Τώρα πια δεν αποφεύγει τον φακό, ενώ δεν έχει πρόβλημα να πηγαίνει σε μέρη, που ξέρει ότι όλο και κάποιος θα είναι εκεί και θα τους δει.

Για του λόγου το αληθές, πριν λίγες μέρες ο φακός τους απαθανάτισε να κάνουν βόλτες στους δρόμους της Γλυφάδας και όλοι ξέρουμε τι εστί... δρόμος Γλυφάδας. Αν θέλεις να μάθουν κάποια σχέση σου, εκεί πηγαίνεις. Προηγουμένως, το ζευγάρι είχε περάσει μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων και δη στο πατρικό της Σκορδά.

Αυτά είναι... Μάλιστα, ο φακός τους απαθανάτισε στο αεροδρόμιο όταν ταξίδευαν για Θεσσαλονίκη. Στη, δε, συμπρωτεύουσα έμειναν λίγες μέρες, όπου διασκέδαζαν με φιλική παρέα και όλοι έχουν να λένε πόσο ταιριαστοί και αγαπημένοι φαίνονταν. Εξάλλου, το ζευγάρι ξεπέρασε την τελευταία κρίση που αντιμετώπισε η σχέση τους πριν λίγους μήνες και πλέον βρίσκονται στην καλύτερη φάση του έρωτα τους.