Κιντμαν for ever!

17.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, είναι να βγει ο αγαπημένος της και να δηλώσει παντοτινά ερωτευμένος με την πρώην του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, είναι να βγει ο αγαπημένος της και να δηλώσει παντοτινά ερωτευμένος με την πρώην του, η οποία αποτελεί και τη "μοναδική αγάπη" της ζωής του. Η παραπάνω ξεφτίλα (πως να το κάνουμε, περί ξεφτίλας πρόκειται) συνέβη στην Πενέλοπε Κρουζ, η οποία εδώ και λίγες μέρες ζει το "δράμα της επίσημης αγαπημένης".

Ο Τομ Κρουζ, μετά από δύο χρόνια χωρισμού κι εντελώς ξαφνικά ανακάλυψε πως η Νικόλ Κίντμαν είναι η μοναδική γυναίκα που αγάπησε και θα αγαπά για πάντα, αδιαφορώντας αν τα λόγια του αυτά πικράνουν την Πενέλοπε, η οποία για το χατίρι του μόνο κοκκινομάλλα, με λευκή επιδερμίδα και Αυστραλιανή υπηκοότητα δεν έγινε. Για τέτοια θυσία μιλάμε, γι αυτό και η Ισπανίδα μετά τις περίφημες δηλώσεις του καλού της έχει κλειστεί στον εαυτό της και δε θέλει να δει κανένα.

Στο Χόλιγουντ έχει γίνει μεγάλο σούσουρο, διότι ο Τομ εκτός των άλλων είπε πως ζηλεύει τη Νικόλ και τα παιδιά επειδή είναι μαζί και περνούν τέλεια. Σα να σου λέει ο άνθρωπος: "Αχ, να ήμουν κι εγώ εκεί"! Πάντως, πολλοί είναι εκείνοι (μαζί κι εγώ, δεν το κρύβω) πως ο Κρουζ είπε όλα τα παραπάνω κι εξέφρασε την αγάπη του για την Κίντμαν, επειδή εκείνη για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο είναι πραγματικά ερωτευμένη, οδεύοντας προς γάμου κοινωνία με τον Λένι Κράβιτς!

Κι ως γνωστών: εκτιμάμε κάτι μόνο όταν το χάνουμε. Κι ως φαίνεται, πάει την χάνει τη Νικολίτσα!