"Μήτσος - Μιμή Ντενίση"!

17.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κολλημένη με το ρόλο του Βίκτορα, στο "Βίκτωρ - Βικτόρια" είναι η Μιμή Ντενίση, η οποία
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κολλημένη με το ρόλο του Βίκτορα, στο "Βίκτωρ - Βικτόρια" είναι η Μιμή Ντενίση, η οποία από τότε που έκοψε το μαλλί της αλά γκαρσόν, κυκλοφορεί με ένα κουστούμι και νομίζεις εσύ ο δυστυχής πως πρόκειται για τον Μήτσο τον Ντενίση. Τον γιο, δηλαδή, της οικογενείας Ντενίση, αν αυτός υπήρχε.

Τέτοια μανία, η αλήθεια δεν την έχω ματά ξαναδεί. O.k. οι ηθοποιοί κατά καιρούς ταυτίζονται απόλυτα με τους ρόλους τους, αλλά περίπτωση ίδια με της Ντενίση, μία φορά έχω ξαναζήσει: εκείνη του Μάριου Ιορδάνου. Αυτός που πέρυσι υποδυόταν στο θέατρο τον Ιωάννη τον Πρόδρομο και νόμιζε ο ηθοποιός πως είναι ο Βαπτιστής αυτοπροσώπως. Έτσι και με τη Μιμή, η οποία δε λέει να βγάλει από πάνω της το φράκο που φοράει στην παράσταση (δεν ξέρω αν το έχει σε πολλές κόπιες ή το βγάζει, το πλένει και το φοράει).

Μα σε τηλεοπτική εκπομπή πηγαίνει; Θα φοράει το κουστούμι. Σε πάρτι για την έκδοση νέου περιοδικού είναι καλεσμένη; Θα πάει φορώντας το κουστούμι. Στο σούπερ μάρκετ, στα μπουζούκια, παντού η Ντενίση κάνει εμφάνιση με το κουστούμι του "Βίκτορα" και το μαλλί κολλημένο πίσω. Ευτυχώς, η οδοντοστοιχία της δεν έχει χτυπηθεί ακόμη από τερηδόνα κι έτσι από το χαμόγελο - βιτρίνα καταλαβαίνουμε πως ο άνδρας με τις μελί ανταύγειες είναι η Μιμή Ντενίση.

Φαντάσου η Μιμή να ταυτιζόταν το ίδιο όταν έπαιζε την Μπουμπουλίνα και την Θεοδώρα. Θα πήγαινε στον Θέμο Αναστασιάδη με την κουμπούρα και στο πάρτι του Κωστόπουλου με την τιάρα της αυτοκράτειρας!